Hit priča iz zatvora u Petrovcu

Hit priča iz zatvora u Petrovcu

Policija je prošle nedelje uhapsila mladića (ime i prezime poznato redakciji portala) iz okoline Topole, kome je nadležni sud u međuvremenu odedio pritvor do 30 dana, zbog sumnje za trgovinu narkoticima. Prethodno mu je u pretresu pronađeno pedeset grama marihuane, i sve je ukazivalo na jedan od standardnu proceduru.

Ali..

Pošto potiče iz izuzetno radne, skromne seljačke porodice, prvi dan po hapšenju zbog bruke otac nije hteo da čuje za sina, niti da mu odnese stvari u zatvor u Petrovcu da se presvuče. Kako to i biva kada prođe prva ljutnja, odlučio je ipak da sinu odnese presvlaku.

Marihuana, foto MUP

Po dolasku na portirnicu predao je duks koji mu se prvi našao pri ruci, pantalone, donji veš. Stražar mu je rekao da sačeka…

Kada se vratio pitao je oca.

-Da li si ovo doneo sinu da sadi ovde?

Zbunjeni seljak nije ni znao šta je uradio. U džepovima duksa ostalo je par semenki marihuane. Usledila je munjevita akcija policije, zadržan je na ispitivanju a kuća i imanje detaljno su pregledani- što je bila još veća bruka.

-On mučenik nije ni čuo da postoji marihuana. Policija je na sreću brzo shvatila, tako da je izbegao hapšenje-priča nam naš izvor. Sa druge strane sin nije bio te sreće. Pored posedovanja, postoji mogućnost da krivična prijava obuhvati i uzgajanje droge. Nadležni sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana.

 

ucentar.rs

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.