Kakav dil imaju VERKO i TOMA u Kragujevcu!?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ekskluzivno otkrivamo

KOŠARKAŠKA RAMPA DUGAČKA 3,5 MILIONA EVRA!

Ni jedan dokument nije dospeo u javnost o mnogim aferama iz vremena vlasti koalicije “Zajedno”, niti jedna krivična prijava nije podneta protiv Veroljuba Stevanovića, od strane  Radomira Nikolića, sina bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Ključ je presuda kojom grad mora da isplati 3,5 miliona evra KK “Radnički”

 

Ostaviti grad u dugovima od preko 80 miliona evra, a pritom ne podneti nikakvu konsekvencu, niti objasniti glasačima u šta su pare potrošene, ni reči o skandaloznom vođenju grada, aferama sa gradskim građevinskim zemljištem, može valjda samo u Kragujevcu. Štaviše, dobar deo kadrova iz doba Veroljuba Stevanovića, zadržao je svoje funkcije i dok je u gradu na vlasti bio Radomir Nikolić.

-Svih godina postoji prećutni dogovor o nenapadanju. Tomislav Niikolić i Veroljub Stevanović su u dobrim odnosima, koji su se poljuljali u vreme Verkove smene. Onda se ovaj preko Boška Ničića iz Zaječara nudio SNS, par puta u Beogradu video sa visokim funkcionerom Nebojšom Stefanovićem. Dogovor nikada nije postignut iako Verko i njegovi lobisti sve vreme pričaju da ima dogovor sa Vučićem. Istina je potpuno drugačija- kaže naš izvor iz vladajuće stranke. Prema njegovim rečima, posle kraha pregovora u Beogradu, intezivirana su viđenja Tome Nikolića i Stevanovića. U toj kombinatorici jačanjem Verka bivši predsednik Srbije zadržava uticaj u gradu i udomljavanje svojih kadrova, ali i privatnika koji su vedrili i oblačili dobijajući poslove u projektima finansiranim od strane države.

-Otuda ni jedna afera nije obelodanjena čak ni pred izbore, a prećutano je da je Košarkaški klub “Radnički” pravosnažno na sudu dobio spor i da grad Kragujevac mora da isplati preko 3,5 miliona evra. Svi papiri nalaze se u gradu, a Radomir Nikolić ne dozvoljava da se obelodane. Sa druge strane, KK “Radnički” je ponos kampanje Veroljuba Stevanovića što se može videti i u predizbornim spotovima- kaže naš sagovornik.

U dokumentaciji koja se nalazi u rukama mlađeg Nikolića, mogu se postaviti mnoga pitanja, ali i sagledati pravo stanje stvari o vođenju ovog kluba. Trener Miroslav Muta Nikolić imao je platu od oko 15 hiljada evra! Honorari igračima bili su nestvarno uvećani, računi iz ugostiteljskih objekata enormno visoki a ovlaš istragom moglo bi se utvrditi da je u hotelima odsedala i rodbina igrača.

-Ovim sporom i parama koje grad mora da isplati zato što je presuda pravosnažna svi su se nagodili i namirili svoje interese- kaže sagovornik našeg portala.

ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar