IGRAJTE Izbornu trku

Maštovitost naših ljudi

 

Interesantna ideja jednog Kragujevčanina da preko igrice učestvujete na izborima.

U jeku predizborne kampanje u kojoj nas bombarduju političkim porukama sa svih strana i svi obećavaju bolje sutra, po našem izboru- izdvaja se ideja jednog Kragujevčanina. On je napravio besplatnu igricu za mobilni telefon koja korisnicima omogućava da skupljaju glasove za željenu listu na republičkim izborima.

Kako se igra

Posle instalacije korisnik bira listu za koju želi da skuplja glasove. Ukoliko nije zadovoljan postojećim listama, može da formira svoju i da joj da ime kakvo želi. Odabir željene liste se radi samo jednom. Sve je posle vrlo jednostavno. Igrač leti kroz virtuelni predeo i skuplja glasove, trudeći se da izbegava bojkot. Ostvareni rezultat (skupljene glasove) može po završetku da podeli preko društvene mreže twitter. Najbolji rezultati i najkreativnija imena lista se prikazuju na fejsbuk stranici igrice Izborna trka.

 

Napredovanje

Ono što je najinteresantnije moguće je i vrlo jednostavno napredovanje u stranci. Svaki igrač na početku je stranački aktivista. Sa 10 tokena može da napreduje u stranci i postane član Gradskog odbora. Tokeni se dobijaju gledanjem krakih nagradnih video klipova. Ovako u nekoliko koraka možete postati i predsednik stranke. Kako se napreduje, tako se menja i broj glasova. Recimo, ako postanete predsednik stranke, svaki uzeti glas se računa kao 256 glasova!

Ovo je jedan od sjajnih načina da pokažete i svojoj stranci koliko vam znači. Ili da pokažete svoju kreativnost i interesantnim imenom da iskažete šte mislite o političkoj sceni. Izbor je Vaš.

Igricu besplatno preuzmite klikom na: IZBORNA TRKA.

 

 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.