Očekuje nas ciklus velikih investicija

„Naš zadatak je da opravdamo poverenje koje ste nam dali, da se grad kontinuirano razvija i bude lepše mesto za život, za nas i našu decu“, rekao je Nikola Dašić, prvi na listi Srpske napredne stranke u Kragujevcu „Aleksandar Vučić – Za našu decu.“ u obraćanju građanima u Eko parku Ilina voda.

 

Dašić je podsetio da je Srpska napredna stranka državotvorna organizacija čiji kadrovski potencijali garantuju izbor što kvalitetnijih ljudi koji će moći da odgovore svim izazovima.

„Mi smo stranka u kojoj ima mesta za svakoga ko želi da doprinese opštem, zajedničkom cilju. Kragujevac je uvek bio centar srpske države i na nama je dodatna odgovornost da od ovog grada učinimo reprezentativnu lokalnu samoupravu, da rešimo probleme asfalta i kanalizacije u svim naseljima, kako bi svaki građanin bez obzira na naselje u kojem živi, imao obezeđenu potpunu infrastrukturu. Očekuje nas ciklus velikih investicija u Kragujevcu. Deo kapitalnih projekata je već pokrenut, a neki od njih biće realizovani već u ovoj godini“, istakao je Dašić prilikom susreta sa brojnim građanima, koji su se juče okupili u kragujevačkom izletištu u Ilinoj vodi.

ucentar.rs foto i snimak: sns

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.