VRH države traži istragu, Ivica Samailović optužuje pijane novinare..

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pisanje našeg portala izazvalo zemljotres! VRH države traži istragu, Ivica Samailović optužuje pijane novinare..

 

Istraživanje portala ucentar.rs oko prodaje “Gradskog doma” i uloge bivšeg gradonačelnika Veroljuba Stevanovića (73) u prodaji tajkunu Miroslavu Miškoviću četiri hilajde kvadrata bez  dinara za Grad Kragujevac izazvao je politički zemljotres. A njegova snaga osetila se i u Beogradu!

Nervoza u Verkovom (73) štabu

-Vrh države insistira na hitnoj policijskog istrazi oko prodaje “Gradskog doma”. Postoji krivična prijava za koju se malo znalo, ali verovatno će biti i novih prijava za krivično delo koje ne zastareva i već narednih dana podneće se Posebnom odeljenju za borbu protiv korupcije u Kraljevu- tvdi odlično obavešteni izvor našeg portala.

U prilog ovoj tezi on kaže i da je “jedan od najboljih prijatelja predsednika Srbije Aleksandra Vućića Dragan Vučićević preneo tekst sa našeg portala u svom listu Informer”

– Sa druge strane Veroljubu Stevanoviću (73) je prema prekjučerašnjem istraživanju renomirane agencije rejting u Kragujevcu pao za skoro pet procenata! I taj trend će se nastaviti- kaže naš sagovornik.

Ivica Samilović, glavni saradnik Veroljuba Stevanovića (73)

A da se nešto dešava u taboru bivšeg gradonačelnika svedoči i reakcija Ivice Samailovića, prvog saradnika Veroljuba Stevanovića (73). On je na fb stranici našeg portala optužio “pijane novinare kojima Rale Nikolić, odlazeći gradonačelnik Kragujevca plaća vinjak” da bi objavili tekst oko prodaje najelitnijeg prostora u Kragujevcu. U ovom taboru zabrinuti su i zbog našeg istraživanja o poslovanju Košarkaškog kluba “Radnički” i tužbe protiv Grada Kragujevca zbog koje Kragujevčani moraju da plate 4,5 miliona evra.

ucentar.rs

 

LAGALI DA IMAJU DIL SA VUČIĆEM

-Srušena je priča da Veroljub Stevanović (73) ima dogovor sa Aleksandrom Vučićem koja je plasirana kako bi mu se povećao rejting u Kragujevcu i to je suština panike!- kaže odlično obavešteni izvor našeg portala. On kaže da su “Verkovi lobisti već mesecima unazad zaduženi da u gradu Kragujevcu biračima pričaju da ima unapred dogovoren dil sa Beogradom da se vrati na vlast”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar