Dveri tvrde da su Kragujevčani za bojkot

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

„Probuđena je građanska svest i Kragujevčani definitivno podržavaju bojkot lažnih izbora“-tvrde u Dveri, koji su sa partnerima iz Saveza za Srbiju organizovali akciju deljenja promotivnog materijala. Oni tvrde da je „bojkot predstojećih lažnih izbora jedina opcija u borbi za ostvarenje elementarnih građanskih prava i sloboda i zato je učešće na takvim izborima zapravo glas podrške kriminalnoj vlasti“.

I gradski odbor  „Dveri“ pozvao je Kragujevčane na bojkot lažnih izbora.

-Vučić se igra u blatu, ostavite ga da se igra sam! – poručili su iz ovog pokreta danas sa konferencije  ispred zgrade Skupštine Grada Kragujevca.

„Ne dajte  daju legitimitet lažnim izborima zakazanim za 21. jun. izlazak na ovakve izbore podrška je tezi da je u Srbiji sve normalno i da su institucije sistema u funkciji. Realnost je sasvim drugačija. Medijski mrak, lažna opozicija koju forsira Vučić, pristrasnost REM-a i praktično nepostojanje Agencije za borbu protiv korupcije, samo su deo razloga da se na dan izbora ostane kod kuće“, rečeno je između ostalog na još jednoj u nizu promocija bojkota u organizaciji SP Dveri.

 

ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar