Nervoza: Verkovi fanovi napadaju ucentar.rs- ko gubi ima prava…

Od samog osnivanja naš portal trudi se da sagleda realno stanje stvari. Otuda Vam prenosimo komentare fanova Veroljuba Stevanovića, 73-godišnjeg kandidata za gradonačelnika Kragujevca, koji nisu sportski podneli poraz kada smo objavili dokumentaciju o finansiranju privatnog Košarkaškog kluba „Radnički“ od 6,6 miliona evra.  Ostao je dug od 2,1 milion evra. Sada se privatni klub sudi sa Gradom Kragujevcom za iznos 4,5 miliona evra, a njihov lider je ostavio je dug Kragujevčanima 14 milijardi dinara.

Pa krenimo redom.

Ivica Samailović, najistaknutiji član Verkovog (73) štaba

Isprva je najbliži saradnik bivšeg gradonačelnika Ivica Samailović „optužio pijane novinare kojima Rale (Radomir Nikolić, prim.aut.) plaća vinjakkako bi blatili Verka“. Samailović, najistaknutiji član Verkovog štaba u tom trenutku nije znao da posedujemo kompletnu dokumentaciju, što nas čudi jer slovi za izuzetno obaveštenog čoveka.

Kada smo objavili dokumentaciju usledila je lavina:

Dejan Dugić poručio je „naprednjacima da mogu da mu popu..“. Rečitost dostajnu Verkovih (73) saradnika, upotpunila je Danijela Dimitrijević komentarom „ma mogu Verka da poljube u du..“.

Ali da mi, što srpski narod kaže, ne bismo gubili vreme sa njima i poganili svoje tekstove, a i odavno je poznato da „slika govori više od reči“ ostavljamo svojim čitaocima na uvid deo „argumentovanih“ odgovora na dokumentaciju o milionima evra građana Kragujevca koji su potrošeni u vreme kada je gradonačenik bio, u to vreme 67-godišnji Veroljub Stevanović za rad privatnog košarkaškog kluba… Jedino nema odgovora njihovog lidera…

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.