Ovo je Fafijev pravi plakat

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Izborni plakat postao je hit u Srbiji. Kandidat Milan Petrović Fafi, ispred Demokratske partije Roma  ima najoriginalniiju izbornu poruku koju su objavili i neki mediji „Glasaj za Roma ne ciganiši se“. Međutim, ona je falsifikovana. Saopštenje ove stranke iz Kraguejvca prenosimo u celosti.

„Demokratska Unija Roma je podnela gradskoj izbornoj Komisiji grada Kragujevca izbornu listu Demokratska Unija Roma-Milan Petrović Fafi, koja je proglašena 01.06.2020.godine .
„Rešenjem o utvrđivanju položaja političke stranke nacionalne manjine broj 013-152/20-I/01 od 01.06.2020. godine, Gradska izborna komisija Grada Kragujevca je utvrdila da politička stranka Demokratska Unija Roma, koja je podnela izbornu listu za izbor odbornika Skupštine grada Kragujevca pod nazivom Demokratska Unija Roma – Milan Petrović Fafi ima položaj političke stranake nacionalne manjine.“

fotomontaža Fafijevog plakata

Slogan izborne liste Demokratske Unije Roma – Milan Petrović Fafi glasi :
„Svi za 11. – 11 za sve“.
Najoštrije osuđujemo svaki diskriminatorni slogan koji Demokratska Unija Roma nije predstavila na način koji se plasira i širi po društvenim mrežama poput instagrama, fejsbuka i tvitera.
Nadamo se da će pripadnici Ministrstva Unutrašnjih poslova rasvetliti počinioce ovakve pojave degradirajućih i diskriminatornih slogana.
S poštovanjem
Milan Petrović
Predsednik GrO Kragujevac Demokratske Unije Roma“.

Sada vidimo i pravi izborni plakat političara Fafija, a poslušajte i njegov intervju i shvatićete  da se radi o izuzetno kulturnom i poštenom čoveku i političaru koji nikoga nije uvredio.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar