MIROSLAV NIKOLIĆ RAZVALIO U KNIĆU-osvojio 70 odsto!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Prema do sada obrađenim izbornim rezultatima lista Aleksandar Vučić SNS za našu decu koju je predvodio Miroslav Nikolić. Ova lista osvojila je prema preliminarnim rezultatima 70 odsto glasova ili 19 od 25 mandata u skupštini opštine. Prema prvim preliminarnim, rezultatima Izbornog štaba Opštinskog odbora Srpske napredne stranke na birališta je izašlo 63,22 odsto građana s pravom glasa. U opštini Knić  glasalo se na 36 biračkih mesta, a građani su, osimodbornika za republičku skupštinu, birali i odbornike za lokalni parlament od kandidata sa četiri izborne liste.Opštinska izborna komisija, na osnovu do sada pregledanog materijala nije zabeležila nepravilnosti tokom glasanja.

Prema rezultatima Opštinske izborne komisije u Kniću je Srpska napredna stranka postigla ubedljivu pobedu.

Osvojeno je 69,99 odsto glasova čime su se knićanski naprednjaci izborili za 19, od 25 odbornika u budućem sazivu lokalnog parlamenta.

Imaju apsolutnu većinu i mogućnost da sami formirajum vlast.

Koalicija SPS-JS osvojila je 11,84 odsto glasova i tri odbornička mandata, Grupa građana Truman 9,11 odsto glasova i dva mandata, dok je za listu „Velimir Ilić-Nova Srbija-Narodni blok“ glasalo 4,99 odsto glasača, čime su osvojili jedan odbornički mandat.

Izlaznost u Kniću iznosi 63 odsto ukupno upisanih birača.

ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar