Ona danas Kragujevčanima broji glasove?

Već 21 nedelju na društvenoj mreži FB kruži obnažena fotografija na kojoj je navodno Jelene Doderović, kadrovik ovdašnjeg SNS. Osim što je osoba koja se predstavila istim imenom upozorila da “se ne šalju komentari jer će biti prijavljeni policiji i da je reč o lažnom nalogu” -zanimljivo je da nije demantovana autentičnost fotografije.

Jelena Doderović

Inače, Doderovićka je član izborne gradske komisije već u dva mandata ispred Srpske napredne stranke. Nepoznato je čime je zaslužila tako visok ugled unutar gradskog odbora tada pod kontrolom odlazećeg gradonačelnika Radomira Nikolića- ali je ovaj skandal kao da je učvrstio njen položaj.

Naš izvor tvrdi “dasu se fotografije pojavile na društvenim mrežama tako što ih je plasirao direktor jedne državne ustanove, takođe član SNS, ali tada druge suprotstavljene struje”.

-On je ubeđen da iza anomimne prijave koja je dovela inspekciju u njegovo preduzeće stoji upravo Doderović. Napravio preko svojih prijatelja lažni profil na Kosmetu i objavio ove fotografije. I to je njegova osveta- tvrdi izvor ucentar.rs.

Ako nam je za utehu bar znamo da nam ova prelepa žena, ako je na fotografijama stvarno ona (ostavljamo Vašoj proceni) – broji glasove i na ovim izborima!

 

ucentar.rs foto: društvene mreže

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.