Šta ti je politika: Bilbordi prelepljeni preko noći!

 

Još rezultati za gradski parlament nisu postali zvanični- bilbordi dr Vladice Stanojevića i njegove grupe građana eskpresno su nestali preko noći. Na ustupljenim mestima- privrednici koji su ga zdužno podržali u preizbornoj kampanji  brže bolje su iskoristili reklamni prostor i na ista mesta postavili druge reklamne poruke.

Bilbordi u vreme kampanje
Zahvalnost dr Vladice vlasniku „apartmana F“

Najupečatljivi je primer Vladimira Ockoljića, uglednog kragujevačkog hotelijera i vlasnika “Apartmana F” u industrijskoj zoni, čije je zidove ograde proteklih nekoliko nedelja ulepšavala fotogrifija sa reklamnom porukom dr Vladice Stanojevića. I sam Ocokoljić uveren u dobar plasman svog prijatelja kandidovao se na listi “Reči a ne dela dr Vladica Stanojević”, kao i njegova kćerka koja je bila visokokotiran kandidat za odbornika.

Ni sam dr Stanojević nije krio oduševljenje podrškom privrednika i javno se zahvaljivao na svom fb profilu.

Međutim, sinoćni rezutat od 1,73 odsto i neulazak u gradski parlament, i pored gromoglasnih najava da će osvojiti izbore u Kragujevcu kao da je raspršio planove kandidatima ove odborničke grupe o ozbiljnijem učešću u političkom životu Kragujevca.

Očigledno da je rezultat bio I hladan tuš. Toliko hladan da je skinuo i bilborde u izbornoj noći.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.