Ekskluzivno: Sve o sinoćnjem pokušaju ubistva u Kragujevcu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

 

U kafani “Štajga” kod železničke stanice Miloš M (35) ubo je nožem Milinka P (68), vlasnika objekta. Svedoci događaja kažu daje Miloš M, sa dvojicom poznanika S. A. i M.P oko 20 časova sedeo u kafani i da je tu bio prisutan i vlasnik. U jednom trenutku izvadio je nož koji je imao kod sebe i prvo se neprijatno obraćao M.J. a zatim i  S.A. optuživši ga da “je sudska drukara pošto radi u sudu”. S.A. ga je udario kišobranom po ruci u kojoj je držao nož. Tada je ustao vlasnik M.M da bi smirio situaciju, ali je napadač krenuo nožem ka njemu. Izašli su ispred lokala i tada je valsnik dobio udarac nožem u predelu stomaka.

kafana „Štek“

Prisutni su pozvali hitnu pomoć i policiju. Kada je stigla policija napadač M.M. sedeo je u kafani za stolom i u torbi je imao dva pištolja, a sa jednim je najverovatnije naneo povrede vlasniku kafane. U prostorijama KC “Kragujevca” urađena je operacija žrtve napada, a dr Branko Stanković izjasnio se da je “M.P. zadobio teške telesne povrede opasne po život sa krvarenjem i povrede tankog creva sa isticanjem krvi i crevnog zadržaja u trbuhu”.

Policija je uhapsila napadača i odedila mu pritvor.

Inače, radi se o mladiću koji živi u ovdašnjem naselju Stanovu i koji iza sebe ima nekoliko krivičnih dela. Prvo je pijan ušao sa nožem na obližnju pumpu. Iako je nije opljačkao za ovo delo je nosio nanogicu.

Miloš M (35)

-Miloš M. posle toga je isto ponovio i ovde u prodavnici. Ne znam kako to da objasnim samo bi ušao nožem u radnju zaplašio ih i nije pljačkao. Roditelji su mu divni ljudi, pojedoše se zbog njega- kaže naš sagovornik.

Ovde se priča i da ima ženu i decu u Leskovcu.

izvor. kurir.rs

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar