BRUKA! Verko (73) do nogu potučen u rodnim Malim Pčelicama

Pored više nego ubedljivog poraza na gradskim izborima u Kragujevcu kada je koalicija “Svi na ovu stranu” doživela debakl osvojivši svega 17,72 odsto glasova bivši gradonačelnik Veroljub Verko Stevanović (73)- do nogu je potučen i u rodnim Malim Pčelicama!

Iako u javnim i neformalnim nastupima nije dovodio svoju pobedu u pitanje, a njegovi lobisti tvrdili da je “sve dogovoreno u Beogradu i da je Verko novi gradonačelnik”  izborni hladni tuš za grad Kragujevac bili su rezultati ispod 20 odsto glasova.  Ali prebrojavanje glasova u Malim Pčelicama,odakle je I krenuo u izbornu kampanju bio je pravi izborni udarac maljem! Prvenstveno, što je to po prvi put da bude poražen na svom terenu.

Tek brojke su neumoljive.

Na izbornom mestu 65 od 1033 glasača koji su izašli na glasanje lista SNS osvojila je 500 glasova. Daleko iza je ostao Stevanovič sa svojom listom i osvojenih tek 270 glasova.

Na izbornom mestu 64 MZ Male Pčelice Verko je nokautiran. Od SNS je od 581 izašlih glasača osvojio 289 glasova, a Stevanović skoro čak dva i po puta manje- 106 glasova.

Velika izborna BRUKA za suton političke karijere…

Ucentar.rs

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.