I RAVNOGORCI GA NAJURILI ZBOG PROBLEMA

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Miloš M. koji je pokušao da ubije Kragujevčanina kod autobuske stanice i ranije imao problema. Izbačen iz Ravnogorskog pokreta zbog incindenata. Uvek nosio nož

 

U kafani “Štajga” kod železničke stanice Miloš M (35) preksinoć je pokušao da ubije nožem Milinka P (68), vlasnika objekta. Svedoci događaja kažu da je Miloš M, sa dvojicom poznanika S. A. i M.P oko 20 časova sedeo u kafani i da je tu bio prisutan i vlasnik. U jednom trenutku izvadio je nož koji je imao kod sebe i prvo se neprijatno obraćao M.J. a zatim i  S.A. optuživši ga da “je sudska drukara pošto radi u sudu”. S.A. ga je udario kišobranom po ruci u kojoj je držao nož. Tada je ustao vlasnik M.M da bi smirio situaciju, ali je napadač krenuo nožem ka njemu. Izašli su ispred lokala i tada je valsnik dobio udarac nožem u predelu stomaka.

Prisutni su pozvali hitnu pomoć i policiju. Kada je stigla policija napadač M.M. sedeo je u kafani za stolom i u torbi je imao dva noža, a sa jednim je najverovatnije naneo povrede vlasniku kafane. U prostorijama KC “Kragujevca” urađena je operacija žrtve napada, a dr Branko Stanković izjasnio se da je “M.P. zadobio teške telesne povrede opasne po život sa krvarenjem i povrede tankog creva sa isticanjem krvi i crevnog zadržaja u trbuhu”.

Policija je uhapsila napadača i odedila mu pritvor.

Inače, radi se o mladiću koji živi u ovdašnjem naselju Stanovu i koji iza sebe ima nekoliko krivičnih dela. Opsednut je noževima od malena I do sada je napravio nekoliko incindenata.

Posle jednog takvog  isteran je iz Ravnogorskog pokreta pre nekoliko godina čiji je član bio.

Na njegovom FB profilu upravo i dominiraju fotografije sa četničkom ikonografijom, a i sam on se fotografisao u uniformi Jugoslavenske vojske u Otadžbini.

-On je dobio suspenziju na dve godine posle jednog incindenta i posle se nije vraćao u pokret. Mi se upravo iz svih sila trudimo da razbijemo mit o četnicima koje je dececnijama plasirala komunističla propaganda. Naši mladi članovi su studenti, radnici, normalni ljudi- kažu u Ravnogorskom pokretu.

Inače, prvi incindent Miloš M. imao je pijan kada je piajn ušao sa nožem na obližnju pumpu. Iako je nije opljačkao za ovo delo je nosio nanogicu.

-Miloš M. posle toga je isto ponovio i ovde u prodavnici. Ne znam kako to da objasnim samo bi ušao nožem u radnju zaplašio ih i nije pljačkao. Roditelji su mu divni ljudi, pojedoše se zbog njega. Uvek je bio pijan kada je pravio probleme , ali u poslednje vreme se baš čudno ponašao- kaže naš sagovornik.

Ovde se priča i da ima ženu i decu u Leskovcu.

ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar