SKANDAL: Posinak poslanika SNS slupao opštinski auto u Aranđelovcu?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Svi nacionalni mediji prećutali su skandal koji je potresao Aranđelovac 24. maja ove godine. Tada je, tvrde u Aranđelovcu, Miloš Spasić, posinak narodnog poslanika SNS slupao automobil -vlasništvo opštine. Na društvenim mrežama eksplodirali su komentari, ali objavljene i fotografije sa lica mesta.

 

foto sa lica mesta objavljene na društvenim mrežama

„U dva časa posle ponoći u Aranđelovcu došlo je do teže saobraćajne nezgode koju je izazvalo vozilo marke Ševrolet AR 017 VA, koje je inače u vlasništvu Opštine Aranđelovac. Vozilom je upravljao Miloš Spasić član Srpske napredne stranke i koji nije zaposlen u opštini Aranđelovac, ali vozilo je imao na korišćenju jer je posinak Miosava Milojevića-Mikice, poslanika Srpske napredne stranke iz Aranđelovca“- izveštava portal politikon.rs prenoseći detalje saobraćajne nesreće u kojoj na sreću- nije bilo žrtava.
Prema pisanju portala, „vozilo je prošlo kroz crveno svetlo na semaforu i udarilo u dva automobila koji su mu išli u susret.
Došlo je do teže saobraćajne nezgode, a kod vozača je policija izmerila 1,50 promila alkohola, a u olupini autmobila nalazile su se razbacane pivske boce“.

Mioslav Milojević

-Povređeni su prebačeni u gradsku bolnicu i samo pukom srećom prošlo je bez žrtava. Ovo nije prvi put da visoki funkcioneri SNS-a i njihova deca opštinskim automobilom izlaze u provod, a saobraćajne nezgode dešavale su se i ranije i ovoga puta taj vid bahatosti umalo nije rezultirao tragičnim ishodom- piše portal politkon.rs
Čelni ljudi aranđelovca predsednik opštine Bojan Radović i narodni poslanik Milosav Milojević,  nisu se oglašavali ovim povodom.

Tamošnji portal arandjelovacinfo.rs koji važi za dobrobavešten javlja sličnu verziju udesa kao i njihove kolege. Čak štaviše, objavijuje  i sledeće:

„Nakon što je izazvao tešku saobraćajnu nesreću P. Spasić koji je član Srpske napredne stranke i posinak narodnog poslanika SNS-a Milosava Milojevića, par sati nakon izazivanja saobraćajne nesreće pobegao je iz bolnice. Ono što je nezabeleženo u aranđelovačkoj bolnici to je da su članovi SNS-a P. Spasić i tehnički sekretar SNS-a Vještica, nakon saobraćajne nesreće koju su izazvali i prilikom ukazivanja pomoći u gradskoj bolnici nastavili sa pravljenjem haosa u vidno alkoholisanom stanju. Udarali su pesnicama po nameštaju i psovali medicinsko osoblje. U bolnici je bilo više funkcionera SNS-a , a došao je i sam narodni poslanik Milosav Milojević.“- piše arandjelovacinfo.rs.

 

izvor:

Посинак посланика СНС-а, пијан у општинском аутомобилу, изазвао тежак инцидент!

 

https://arandjelovacinfo.rs/2020/05/25/ekskluzivno-p-spasic-posinak-milosava-milojevica-nakon-udesa-pobegao-iz-bolnice/

Pitanja sa predsednika opštine-bez odgovora!

Predsedniku opštine Bojanu Radoviću, postavili smo pitanja povodom ovog incindenta na koja nismo dobili odgovor. Naš dopis prenosimo integralno.

Bojan Radović, predednik opštine

„Opština Aranđelovac
Kabinet predsednika
Gospodin Bojan Radović,
predsednik

Poštovani gospodine predsedniče,

Molimo Vas da nam u skladu sa Zakonom o informisanju odgovorite na sledeća pitanja za portal ucentar.rs

1) Da li je posinak narodnog poslanika Miosava Milojevića, Miloš Spasić zaposlen u opštinskoj upravi izazvao saobraćajnu nezgodu vozilom marke „ševrolet“ registarskih oznaka „AR 017 VA“, vlasništvo Skupštine opštine Aranđelovac?
2) Na osnovu čega je g. Spasiću dodeljen auto na korišćenje od strane opštine?
3) Da li je radnik opštine imao 1,50 promila alkohola u krvi, i da li ste tim povodom pokrenuli postupak za utvrđivanje odgovornosti zbog nastale štete po opštinu Aranđelovac?
4) Da li je zapisnikom saobraćajne policije na licu mesta konstatovano da je opštinski automobil korišćen u ranim jutarnjim satima, te da je vozač kriv za saobraćajnu nesreću u kojoj je oštećeno još dva vozila građana?

Najbolje želje
redakcija ucentar.rs“


 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar