Skandal izjava Verkovog pajtosa: „Mladi su lenji neće da rade za 300 evra“!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

 

Gostovanje gradonačelnika Zaječara Boška Ničića u jutarnjem programu „Happy“ televizije izazvalo je burne reakcije u Srbiji. Govoreći  o stanju (ne)zaposlenosti u svom gradu i na pitanje novinarke kako čelnici grada rade na tome da mladi iz Zaječara ostanu u svom gradu“,  uz konstataciju „da je to jako teško pitanje“ odgovorio sledeće:

“U Zaječaru ali i čitavoj Srbiji stvara se tako loša, politička atmosfera da ispada da je bolje otići u Slovačku da se tamo radi za 500 evra, i da se od tih para potroši 200, 300 evra na hranu i stan i da pritom spavate sa njih 20-ak u sobi, kao u vojsci i onda ti maltene ne ništa ne ostane… ali eto kao primam 500, a neću da ostanem da radim za 300 evra kući, gde mi mama ujutru isprži jaja za doručak ili to što ima. Ta atmosfera za Srbiju je katastrofa, ta negativna energija koju šire će nas pojesti, a ne to što mi nemamo.

Ja mislim da mi ipak idemo u dobrom pravcu!

Komentari na izjavu

Ja sam čovek koji nema dlake na jeziku i mislim da nije to toliko loše koliko smo mi napravili sami sebi svaki dan. Naravno ne živi se super, ali tamo gde se živi super tamo se i radi…ja sam imao prilike to da vidim.

Tamo se ne izlazi ni ponedeljkom, ni utorkom ni sredom i četvrtkom, veća samo petkom i subotom jer se u nedelju ide u 9 u krevet, jer sutra vas čeka novi radni dan na poslu.

A onda kada vam gazda kaže da dođete odmorni na posao, da radite 8 sati dnevno, onda ispada da se neko ne bori za vas, da vam stavljaju pampers pelene i slično, dakle počinje ta priča. Stvorili smo od ove države kao da mi sami sebe mrzimo i stvaramo atmosferu takvu.

Ti mlad ljudi će uskoro u Zaječaru, evo ja garantujem imati priliku da počnu da rade. I ja bih voleo da tih hiljadu prvih koliko treba da uposlimo da nađemo prvo, ko hoće da ustaje ujutru u pola 6, 6 da bi bili na poslu u 7″, objasnio je gradonačelnik Ničić.

Ko je Boško Ničić 

Aktuelni gradonačelnik Zaječara personifikacija je „preletača“ u srpskoj politici. Menjao je stranke od Nove demokratije preko Mlađana Dinkića do SNS. Veliki je prijatelj i nekada koalicioni partner Veroljuba Stevanovića (73) i upravo je on sve vreme pokušavao da SNS-u nametne Beogradu svog pajtosa kao jedino rešenje za Kragujevac. Inače, reč je o bivšem prijatelju Saše Mirkovića, sa kojim je dovodio estradne zvezde u Zaječar, drugovao sa starletama po Beogradu, da bi se posvađali „na mrtvo“. Mirković je proveo godinu dana u zatvoru.

video: „Mudrolije preletača Ničića“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar