Kovačević: Rano je govoriti o personalnim rešenjima!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

„Mislim da u Kragujevcu ima mnogo pametnih, odgovornih i sposobnih ljudi u različitim političkim strankama, ali i onih koji nisu u politici, svi su oni nama danas bitni, ne treba da kao stranka koja ima najveću podršku i najveću odgovornost da napravimo jednu jedinu grešku da možda nekoga ne primetimo. Sačekaćemo nekoliko dana, nedelja, meseci i imaćemo kadrove koji će raditi, ubeđen sam, na doborobit građana Kragujevca.
Svi predstavnici građana Kragujevca treba da se ujedne i probaju da shvate da samo zajedno centar Šumadije može da ide napred“, izjavio je  narodni poslanik i funkcioner SNS Goran Kovačević za RTK.

Prema njegovim rečima, nije bitno da li SNS ima potpunu podršku u gradskom parlamentu i apsolutnu većinu, već da građani dobiju lokanu vlast koja je spremna i sposobna da obezbedi razvoj Kragujevca.

„Srpska napredna stranka, kao politička organizacija koja je na završenim izborima osvojila najveće poverenje građana će pozvati sve stranke koje su ušle u gradski paralment, ali i one koje nisu, a učestvovale su na loklanim izborima da probamo da definišemo zajednički interes i zajedničke ciljeve koji su bitni građanima Kragujevca“, kaže  Goran Kovačević ističući da je još uvek rano da se govori o personalnim rešenjima.

Ковачевић: Интерес грађана приоритет

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar