Aleksandar Vulin, ministar odbrane: „Pohapsiti sve!“

Aleksandar Vulin, ministar odbrane poziva na hapšenje svih koji su „uništavali Beograd“.

– Ili će svaki političar koji poziva na nasilje i svaki siledžija koji je sinoć uništavao Beograd biti pronađen i kažnjen, ili u Srbiji nema demokratije. Srbija na silu mora da odgovori silom zakona – poručio je Vulin, saopštilo je jutros Ministarstvo odbrane. On je ocenio da država mora da dokaže da u njoj vladaju zakoni i dodao da su „huligani i političari koji ih huškaju sinoć divljali u Beogradu, zato što prethodno nisu kažnjeni oni koji su upadali sa motornim testerama u RTS, oni koji su koristili poslaničku funkciju da bi razbijali vrata na Narodnoj skupštini, zato što nisu kažnjeni oni koji su za vreme vanrednog stanja organizovali proteste, zato što niko nikada nije kažnjen za zaustavljanje saobraćaja u Beogradu i iživljavanje na mirnim gradjanima“.

– Država Srbija mora da dokaže da u njoj vladaju zakoni, a ne siledžije i političari koji samo silom mogu da udju u Skupštinu – izjavio je ministar odbrane.


1 Comment

  1. Djordjevic Slobodanka
    13/07/2020 - 1:57 am

    Uhapsite nego sta da ruse nas lepi grad nemojmo to dozvoliti umesto da izgradjujemo studenti su dosli da uce a ne da vode politiku ZAR ONI DA TUKU POLICIJU NEDIZVOLITE PREDSEDNICE VUCICU POZDRAV IZ SMED PALANKE

    Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.