„ĐAVOLI“ SE OGRADILI OD NEREDA!

Najpoznaija navijačka grupa u gradu „Crveni Đavoli 1989″ demantovala je na svojoj oficijalnoj fb stranici da ima  bilo kakve veze sa sinoćnim neredima ispred Skupštine grada Kragujevca“.

-Navijačka grupa „Crveni Đavoli 1989″ ograđuje se i apeluje na sve ljude i medije da ne šire dezinformacije u kojima se navodi da je naša grupa demolirala zgradu opštine“- kaže se u kratkom saopštenju.

Навијачка група ,,Црвени Ђаволи 1989'' се ограђује и апелује на све људе и медије да не шире дезинформације, у којима се наводи да је наша група демолирала зграду општине.

Posted by Официјална ФБ страница „ Црвени Ђаволи 1989 " Крагујевац on Четвртак, 09. јул 2020.

Inače, gradom se pročulo da policija zaista traga za pripadnicima nekih navijačkih grupa iz Kragujevca koji su sinoć zapalili prostorije PU MUP Kragujevac tokom demonstracija.

„Navijači nisu ludi svoj grad da skrnave“- ugalvnom su komentari na ovaj post popularnih „Đavola“. Jedan od njihovih članova kaže „da je ova konstrukcija besmislena jer je opštepozanto da su upravo navijači „Radničkog“ uvek bili tu da pomognnu gradu“ .

Inače, cela priča o umešanosti navijačkih grupa krenula je kada se gradom pročulo da su četvorica mladića viđena pre protesta viđena u kafiću preko puta „Doma samoupravljača“.

-Došli su sa „audijem“ sa registracijom Kosovske Mitrovice (KM). Jedan od njih je navodno bacio baklju u prostorije policije. Svi su imali tetovaže i kratke frizure- kaže naš sagovornik upoznat sa ovom pričom.

ucentar.rs


ekskluzivan video: Trenutak kada je zapaljena zgrada policije u Kragujevcu!


 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.