Dragan Jovanović u pismu Vučiću: Otrovali su mi psa i prete mi svaki dan!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Predsednik Bolje Srbije Dragan Jovanović, glavna politička figura u Topoli u poslednjih 16 godina napisao je otvoreno pismo Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije, koje objavljujemo u celosti.


„Otvoreno pismo javnosti i predsedniku Aleksandru Vučiću,

Juče je bio buran dan u Srbiji, najpre obraćanje predsednika Aleksandra Vucica u 18h  I najava novih zabrana kretanja, i revolt gradjana Beograda, sto je izazvalo najveci sukob policije sa demonstrantima jos od 09. Marta 1991 godine.

Zasto je to tako?

Najpre na ovom profilu sam više puta pisao, a i gradjani Topole, dobro znaju, kakva je bila protekla kampanja.

Jednom rečju BRUTALNA.

16 godina vodim Opštinu Topola i da  sam najgori čovek na svetu nisam zasluzio da mi se na kuću u Blaznavi baca katran,  truje pas i  da mi se preti svaki dan, i opet smo pobedili i osvojili najviše glasova.

Predsedniče Vučiću, 

na izbore smo izašli  otvorenog srca i sa pričom šta smo uradili, a doživeli smo pravu golgotu od vaših ,,jurišnika,, koji se predstavljaju kao nekakvi ,,koordinatori,, koji danas obilaze odbornike Bolje Srbije, malo nudeći, a vise preteći da pređu u SNS.

Zašto to?

Pa samo u 4 opštine niste pobedili u celoj Srbiji, zar Vam nije dosta, već je potrebno da i u ove četiri opštine preuzmete vlast.

No, narod se okreće i ovo je samo početak, vidim da sinoćne demonstrante Vasi mediji nazivaju ,,Đilasovcima,, sto je apsolutna glupost, jer svi građani Srbije su mogli da vide da ni Jeremić, ni Djilas nisu organizatori  protesta.

Ja Vas, ne zbog sebe, već zbog Srbije i moje Šumadije, molim da najhitnije povučete sve najavljene mere zabrane kretanja, jer i bez zabrane, ljudi znaju koje opasnosti Korona nosi sa sobom.

Znaće svako da se čuva, kako sebe tako i druge, naročito u poljoprivrednim opštinama,  izazvaće  samo jos veći revolt i bes kod ljudi.

Pozovite na razgovor sve predsednike stranaka  da se pod HITNO u ovoj zemlji napravi dogovor kuda ćemo dalje.

Ovo Vas moli neko, ko je bio na svim velikim demonstracijama zadnjih 30 godina, ako je ovako u julu mesecu, kako će tek biti na jesen?

Vi ste najodgovorniji za sve sto će se dešavati u Srbiji i podelite tu odgovornost.

Jer previše je to tereta, za samo jedna ledja, pa makar ona bila i Aleksandra Vučić.

Dragan Jovanović, predsednik Bolja Srbija“.


povezano:

Postignut dogovor: SNS PREUZIMA TOPOLU?


 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar