Žestoko u Topoli: Da li je trovan pas Dragana Jovanovića?

Gostujući na lokalnoj TV „Šumadija“ Igor Petrović prvi čovek SNS rekao je da ova stranka već ima potpisan koalicioni sporazum sa dve stranke i da očekuje većinu u novom sazivu SO Topola- i to u saradnji sa grupom građana. Ovo gostovanje izazvalo je pravi politički tornado na političkoj sceni varošice pod Oplencom gde Bolja Srbija (16 mandata) i SNS (15) grčevito bore da obezbede skupštinsku večinu

„Jovanović laže da mu je trovan pas“

Igor Petrović, SNS: „Pas nije trovan“

„Odlazeća garnitura je sa svojim žalopojkama iznela niz neistina od samih izbor i posle izbora.. Nosilac liste Dragan Jovanović izneo je kao neistinu i o samim rezultatima izbora, pa do toga da se mi bavimo nekom trgovinom ili kupovinom odbornika što je najveća laž“ – rekao je Petrović i optužio Jovanovića da laže „da mu je kuća namazana katranom i da mu je pas otrovan“ “.

„To apsolutno nije tačno. Niti su to urdili aktivisti SNS, niti se to dogodilo, niti je to Dragan Jovanović prijavio u policiju, kao nešto što se desilo. Ako vama prete, kao što on kaže, ako vas pozivaju ako vam kuče otruju u dvorištu, ako vam nanesu štetu na kući valjda ćete to prijaviti  u policiju. Zaista su više prekardašili sa lažima- rekao je Petrović koji je isključio bilo kakvu moguću saradnju sa Boljom Srbijom.

Usledio je odgovor Dragana Jovanovića, lidera Bolje Srbije koji je već 16 godina prvi čovek Topole.

Jovanović: Obavestio minsitra policije

-Najpre tvrdnja da nisam prijavio da mi je na kuću bačena crna farba i trovan pas. To se desilo u petak uveče 26. juna između dva kruga lokalnih izbora u Topoli. Ja sam to video kad sam došao kući nešto iza 22 č uveče i u besu sam napisao o tome ministru policije Nebojši Stefanoviću. Da nije ovakvih  neistina nikada je ne bih davao javnosti na uvid, ali posle ovakvih laži prosto moram- kaže Jovanović. Prema njegovim rečima, „to što je u toku noći farbao kuću je samo strah da majka dodatno to ne vidi i ovako je jedva ovo preživela“.

-Kako je sve to izgledalo u Blaznavi o tome mogu svedočiti moje komšije  koje su jurile razne ljude koji su se vrzmali tamo, kao i širom opštine- naročito u Šatornji. Nemojte se predstavljati da ste pobednici izbora, jer to niste. Imate osvojeno drugo mesto i to što pokušavate da napravite većinu jeste vaše pravo, ali pobednici niste, jer još jednom da citiram Vučica “ko pobedi na lokalu i za jedan glas ima moralno pravo da pravi većinu”- kaže Jovanović.

Inače, pas Boki, posle trovanja bio je na infuziji i preživeo je…

ucentar.rs


 

O zakazivanju sednice Skupštine opštine Topola

SNS je optužio Jovanovića da odugovlači sa zakazivanjem konstitutivne sednice novog opštinskog parlamenta.

-Što se tiče zakazivanja konstitutivne sednice novog saziva na konsuacijama je bilo kod mene u kancelariji 6 ljudi. Svi su svedoci da je predsednik SPS- Žarko Jovanović ultimativno rekao da pre druge polovine avgusta i smanjivanja korone oni neće prisustvovati. Plus trenutno oboleli odbornici. Pa kako mogu zakazati sednicu?!? Krizni štab na republičkom nivou kojim predsedava predsednik vlade Srbije Ana Brnabić je doneo odluku o zabrani okupljanja u zatvorenom prostoru do 10 ljudi. E sada recite vi meni kako da se održi ta sednica i šta raditi. Prema najnovijem izveštaju Zavoda za javno zdravlje iz Kragujevca jos 7 građana Topole ima korona virus. Sednica će biti u drugoj  polovini avgusta u jasnom zakonskom roku, ni manje ni više nego što su uradili svi drugi u okruženju- kaže Dragan Jovanović.


video: gostovanje Ivana Petrovića, SNS koje je izazvalo novu buru u Topoli 


Dragan Jovanović u pismu Vučiću: Otrovali su mi psa i prete mi svaki dan!


 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.