Za mesec dana ucentar.rs video svaki Kragujevčanin! Uspeh kakav se ne pamti

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

 

Pre tačno mesec dana Prvi šumadijski internet tabloid ucentar.rs krenuo je sa radom u dvomesečnoj pripremnoj fazi.

I za to vreme napravili smo tektonski poremećaj na kragujevačkoj medijskoj sceni.

Baveći se istraživačkim temama o kojima nije pisano poslednjih 30 godina, postavljajući koncepcijski temelj narodnog portala i medija koji daje prostora svim političkim strankama došli smo do fascinatnog podatka.

Broj jedisntvenih korisnika

Čak 158 209  jedinstvenih korisnika posetilo je naš sajt, što znači da je svaki punoletni Kraguječanin (oko 158 hiljada upisano u birački spisak) bar jednom pogledao sadržaj ucentar.rs!  Stručnjaci i istraživači koji se bave medijima i istraživanjem čitanosti , portala kažu da je to uspeh kakav odavno nije zabeležen! Posebno što je u ovoj fazi koncepcijski portal fokusiran na dešavanja u Kragujevcu! Pored toga radi se o korisnicima  o jedino validnom izvoru!

Mladen Radulović, urednik portala kurir.rs „Sjajan rezultat“!

-Kao čovek koji se bavi community managmentom već mnogo godina, mogu ti reći da je ovo odličan rezultat. Realno u prvih mesec dana kao odličan rezultat se vodi 50.000 posetilaca, a ovde ih je preko 150.000. Odlično, nemam neku drugu reč da to opišem- kaže Mladen Radulović, urednik kurir.rs, najčitanijeg portala u Srbiji.

Pored toga portal ucentar.rs postao je najuticajni u centralnoj Srbiji. Objavili smo na desetine ekskluzivnih informacija,tekstova i istraživanja. Narednih meseci, u pripremnoj fazi uvodimo najnovije vesti iz sporta i zabave. U šestomesečnom razvoju predvideli smo i blog Reč naroda, gde će čitaoci moći direktno da iznose svoje probleme sa privatnim izvršiteljima, sudskim nepravdama i svemu što ih muči.

Hvala Vam na poverenju!


 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar