Prpa, bato! Vojni sindikat prestravio NATO lobistu Jelenu Milić

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Najava Vojnog sindikata Srbije, da će izaći sa narodom na ulicu odjeknula je kao bomba u srpskoj javnosti. VSS je jedini reprezentativni vojni sindikat u Vojsci Srbiji i imaju sedam hiljada članova. Najuticajnija sindikalna organizacija u regionu.

E ovako,zbog Somalije je Nato bombardovao Srbiju, a zbog Vojnog sindikata Srbije Vulin neće biti ministar odbrane

-Noćas se oglasio Vojni sindikat Srbije, jedna od najopskurnijih i najopasnijih institucija koji poslednjih par godina deluje u Srbiji. Oni su rekli da će ponovo sada izaći sa svojim narodom. Lideri ovih skupova ili oni koji se iza njih kriju, koji deginišu Srbiju da u njoj nema  vladavine prava i slično- rekla je gostujući juče na RTV Pink Jelena Milić, najžeđći lobista NATO pakta. Ona je htela „da razjasni jednu stvar“!

-Po svim pozitivnim propisima Republike Srbije aktivni pripadnici sistema bezbednosti ne mog da se bave politikom. Oni se udružuju u strukovna udruženja sindikata sa ciljem da ostvaruju svoja aktivna socijalna i radna prava. Mogu da glasaju, ali aktivnu ulogu u političkom životu ne mogu da imaju. Vojni sindikati su sve svreme učestovali u svim protestima i u onim levim, desnim, demonstrcijama „Stop diktaturi“, ili prošle zime kada je bio nasilan napad na RTS Novica Antić je bio jedan od govorinika tog skupa i pozivao je vojsku i policiju da uzmu stvar u svoje ruke. Drugo je kada vi pozovete Krstića i Milićku-ne možemo mi ništa, ali pozivati pripadnika oružanih snaga da uzmu stvari u svoje ruke, da nasilnim putem menjate  zakone jedne zemlje i Ustav- to je puč. Nije puč kada vi idete kroz institucije jedne zemlje. Dakle, sinoć se ponovo oglasio Vojni sindikat Srbije potpuno političkim izjavama, Meni se sada čini pored ove epidemiološke pretnje, da postoje i pipci koji idu i ka sistemu u policiji i u vojsci, da njih antagonizuju da okrenu jedne protiv druge. To je najopasnija i najodvratnija igra koju ja gledam u poslednjih godinu i po do dve dana. Niko me sluša i ne uzima za ozbiljno od relevantnih instuticija- Vrlo sam zabrinuta zbog toga.

Plaše se reprize 2018- VSS predvodi demonstracije u BG

Rečenica iz saopštenja  koja je zabrinula NATO aktivistkinju Jelenu Milić odnosi  se na  upozorenje državi da ukoliko se ne zaustavi „pravni teror“ Aleksandara Vulina, mininistra odbrane i „njegovog tima“ prema pripadnicima Vojske Srbije- da će se i oni pridružiti narodu na ulici.

-Ukoliko se u Vojsci Srbije odmah ne zavede red i obezbedi poštovanje zakona i elementarnih ljudskih i radničkih prava i sloboda, bićemo prinuđeni da sami uzmemo pravdu u svoje ruke i odbranimo se od nasilja koje trpimo zadnjih pet godinaa“- kaže se u oštrom saopšenju Vojnog sindikata Srbije, najbrojnijeg i jedino reprezentativnog u Vojsci Srbije.


KO je Jelena Milić, glavni lobista NATO pakta u Srbiji

Jelana Milić, zabrinuta

Jelena Milić, direktorka organizacije Centar za evroatlanske studije i glavna NATO lobistkinja u Srbiji- ima tri opsesije: ulazak Srbije u Nato pakt i veličanje ove organizacije koja je izvršila agresiju na našu zemlju, rusofobiju i Vojni sindikat Srbije.
Komentarišući izjavu kojom je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izrazio žaljenje zbog žrtava bombardovanja 1999. godine, Milićka je rekla da je on eksplicitno izrazio žaljenje zbog žrtava, poginulih civila, radnika RTS i ostalih nevinih žrtava, ali je, kaže, ponovio da su svrha i cilj vazdušne NATO kampanje bili opravdani, a to je da se zaštite civili. Milić objašnjava da je reč o civilima, kosovskim albancima, koje su srpske oružane snage ubijale i proterivale i podseća da su pojedini generali zbog toga završili u Hagu. Čak je čak jednom u svom analitičlkom zanosu rekla da je „stanje u Somaliji doprinelo bombradovanju Srbije od stane NATO pakta“.
Inače, među mnogim biserima na Tviteru zamerarala je organizatorima dočeka britanskog princa Čarlsa i njegove supruge Kamile to što su kraljevski par na aerodromu pozdravila deca- u srpskim narodnim nošnjama!
NATO lobistkinja se čak direktno obratila tadašnjem premijeru Aleksandru Vučiću, predsednku Tomislavu Nikoliću i britanskom ambasadoru Denisu Kifu sa nekoliko tvitova u kojima, tobože, poziva na multietičnost Srbije i pita „da li postoje i druge etničke grupe u Srbiji“?!


Vojni sindikat Srbije: „Ima neka tajna veza“!

Novica Antić: Sat na stolu otkucava..

U VSS da ne žele da Jeleni Milić daju na značaju, i da bilo šta komentarišu.
Bezuticajnost, antisrpska ostrašćenost i čudno ponašanje jednostavno nameće da se izjave i konstrukcije glavnog lobiste ulaska Srbije u NATO pakt ne komentarišu-kažu sindikalci. Međutim, u Vojnom sindikatu Srbije primećuju da kad god se pomene „da je za postojeće ogromne probleme U Vojsci Srbije isključivi krivac  odlazeći ministar odbrane Aleksandar Vulin i deklarativni „rusofil“, na nacionalnim medijima u njegovu odbranu ustaje lobista NATO pakta Jelena Milić.
-Ima neka tajna veza- citiraju stihove poznate Bregine pesme u Vojnom sindikatu.

-Ta protivprirodna saradnja nato lobista i deklarativnog „rusofila“ izistkuje jednu drugu analizu, od finansiranja, kontakata, obrade podataka koje naše bezbednosne službe moraju da urade- kažu u VSS.


video: Snimak izjave Jelene Milić


ucentar.rs foto: printskrin pink.rs, twitter


Vojni sindikat Srbije: „IZLAZIMO NA ULICU SA NARODOM“!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar