Ludnica u Zavodu Male Pčelice. Policija potvrdila incindent!

U Zavodu za, odrasle Male Pčelice upravo se dogodio incndent, kada je suprug jedne od otpuštenih radnica J.S. došao da se kako je izajvio policiji verbalno obračuna sa direktorom Vladicom Stanojevićem.

Svađa oko otkaza?

Kako saznajemo od naših izvora supruga je iznerviralo što je neko preksinoć, navodno pretio telefonom njegovoj ženi. Policija  trenutno uzima izjave od aktera incindenta .Svađa se dogodila u restoranu preko puta. Suprug je pitao direktora Stanojevića „zašto nije protdužio ugovor o radu njegovoj supruzi J.S.“ koja je posle svega završila u Urgentnom centru  „zbog uznemirenosti“. Inače, saznajemo J:S. je već desetak puta  tražila lekarsku  pomoć dok je radila u Zavodu.

Inače, pre nekoliko dana direktor Inspektorata za rad Ministrstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Stevan Đurović poništio je rešenje ovdašnjeg inspektorata u istom ministarstvu kojim se odlaže rešenje o otkazu ugovora o radu radnici Gordani Milić. Njoj je takože otkaz dao vd direktrora za smeštaj odraslih lica Male Pčelice Vladica Stanojević.

I zvanična potvrda!

Naši izvori iz policije su nam potvrdili da se, prema prijavi koju je podneo vd diirektora Vladica Stanojević događaj se dogodio u restoranu „Samo skreneš“ preko puta Zavoda. U prijavi je navedeno da je VD direktor Vladica Stanojević sedeo  u restoranu preko puta zavoda kada mu je prišao A.S. suprug radnice koja je dobila otkaz u Zavodu. Obratio se, kako tvrdi Stanojević u prijavi, „direktoru uvredljivim rečima“ . A,S, trenutno daje izjavu u policiji gde je negirao da je vređao Stanojevića,, već da ga je samo pitao „zašto je njegovoj supruzi uručio Rešenje o prestanku radnog odnosa, odnosno ugovora o delu“.

Stanojević je naveo, kako kažu u policiji i „dve medicinske sestre kao svedoke“. Policija će posle sasušanja slučaj proslediti OJT.

Bruji grad- pojavile se i fotografije na društvenim mrežama

Inače, ovaj događaj kao bomba je odjeknuo u gradu. Na društvenim mrežama već se pojavila i fotografija koja je navodno snimljena neposredno pre incindenta.  Kako saznajemo „medicinske sestre“ koje je Stanojević naveo kao svedoke- su I.Dž. i S. One se, prema tvrdnjama na društvenim mrežama nalaze u društvu vd direktora u radno vreme u bašti restorana. Policija će i njih saslušati.

Inače, I.Dž. i D.O. nalazile su se kao odbornički kandidati na listi „Dela a ne reči dr Vladica Stanojević“ koja je na nedavnim lokalnim izborima osvojila 1,83 odsto.

ucentar.rs

naslovna strana društvene mreže


 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.