STRAŠNO! Pas unakazio dete u Raniloviću kod Aranđelovca

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

-Komšijin pas nam je unakazao dete!- javili su nam roditelji Zoran i Marijana Ivanović iz okoline Aranđelovca..

Incindent se dogodio danas. Na fotografiji (gore) koju smo dobili od naših izvora vidi se da je detetu povrećena glava u predelu obraza.

Lena Ivanović sa majkom

U policiji su nam potvrdili da su pokrenuli istragu. Vlasnik psa „američki staford“ Goran Milinković iz sela Ranilović kod Aranđelovca, sam je telefonom prijavio da je u  Opštu bolnicu u Aranđelovcu „dovezao komšijino dete koga je ujeo njegov pas“. Napad se dogodio oko 13 časova. Lena Ivanović sedmogodišnja devojčeci trenutno se nalazi na operacionom stolu na Plastičnoj hirurgiji Instituta za majku dete gde traje operacija.

-To je strašno. Visila mu je koža na obrazu. Ujeo ga je za glavu. Sve je visilo i uvo je posečeno, nos… Unakaženo mi je dete. Sigurno će ostati ožiljci- u panici nam priča majka Marijana. Roditelji kažu da je sreća u nesreći, da na Instiutu za majku i dete dr Simtić jedan od najboljih plastičnih hirurga u Srbiji. Operacija je u toku.

ucentar.rs foto: privatna arhiva FB

izvor: kurir


Staford: odan i „mašina za ubijanje“

Američki satford, foto: printscreen

„Američki staford terijer (AST), najčešće poznat samo kao staford je jedna od najpopularnijih rasa u Srbiji. Prema nekim istraživanjima, spada među prvih šest rasa pasa. I to sa razlogom. Prvenstvena osobina staforda je da zadovolji svog vlasnika. Ukoliko vlasnik neguje sve dobre osobine staforda, dobiće neverovatnog psa, odanog, hrabrog, maksimalno socijalizovanog, zabavnog, inteligentnog i druželjubivog. Nepravedno je u mnogim slučajevima okarakterisan kao mašina za ubijanje, zbog brojnih priča i predrasuda. Na žalost, ta rasa je zloupotrebljena od strane loših i neodgovornih vlasnika, koji preko staforda leče svoje komplekse i frustracije. Ukoliko vlasnik od njega želi da bude nasilan i surov, pas se lako trenira da bude takav“- piše u časopisu „Moj ljubimac“.

ucentar.rs foto: privatna arhiva


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar