LJUDINA! Vojnik Nikola taksira i pomaže sugrađanima

Vojni sindikat Srbije odlikovao je nedavno svog člana Nikolu Milenkovića , profesionalnog vojnika Vojske Srbije iz Kraljeva.

-Nikola pored svojih radnih obaveza u VS, dodatno radi i u jednom taksi udruženju u Kraljevu kako bi svojoj porodici stvorio bolje uslove za život. U taksi udruženju ima svoje vozilo i više puta je dnevnu zaradu usmeravao na pomoć onima kojima je pomoć najpotrebnija, kao što je OBROK ZA PORODICU-Kraljevo , obolelu decu Sofiju i Tanju, vozio bez naknade one kojima je pomoć potrebna u druge gradove Srbije i u mnogim drugim humanitarnim akcijama– kaže se u obrazlođenju odluke..

Nikola Milenković je član VSS-SG Lađevci i pripadnik 98. vazduhoplovne brigade. Što se tiče desetara Nikole Milenkovića , za istog njegove pretpostavljene starešine, kolege i rukovodstvo SG Lađevci mogu reći samo reči hvale, odgovoran je i požrtvovan u radu, častan vojnik, uvek spreman da pomogne kolegi u nevolji a kao što se vidi iz priloženog i onima kojima je pomoć najneophodnija. Nikola potiče iz vojničke porodice, otac mu je aktivni oficir Vojske Srbije, sestra mu za nekoliko meseci dobija čin potporučnik-pilot a u braku je sa razvodnik Isidorom Milenković, takođe pripadnikom 98. vazduhoplovne brigade i otac je trogodišnje ćerke Dunje.

-Ponosni smo na Nikolu što je pripadnik Vojske Srbije i član Vojnog sindikata Srbije, koji je dokazao da u ljudima još uvek ima humanosti, a svima nama dao primer kako male stvari čine velika dela – ističe VSS.

 

 

Poštovani sugrađani, ponovo se ukazala prilika da se učestvuje u akciji prikupljanja sredstava za izlečenje deteta. Ovog…

Posted by Nikola Milenkovic on Недеља, 05. јул 2020.

ucentar.rs


 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.