Veroljub Stevanović o odlasku odbornika: SVAKO ĆE DOBITI PO NEŠTO OD SNS!

„Za protekle izbore pripremali smo se veoma ozbiljno, svesni situacije u kojoj se nalazi grad. Znali smo dobro kakvo je stanje i pored ogromne pomoći države od čak 40 miliona evra. Zaista, očekivali smo pobedu“ ,rekao je na današnjoj konferenciji za novinare bivši gradonačelnik Kragujevca i lider Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović. On je dodao da ova stranka nije delila pakete građanima i da nije kupovala glasove.
„Mi nismo iza sebe na svakom biračkom mestu imali policiju i BIA, nismo ucenjivali ni tražili da se fotografišu glasački listići i lične karte“, naglasio je Stevanović i pojasnio da je svaki glas ZZŠ časno i pošteno osvojen.
Stevanović se osvrnuo i na nedavno napuštanje ZZŠ šestoro odbornika sa odborničke liste.
„Odmah posle izbora Katarina Milosavljević je imala razgovor sa ljudima iz SNS. Sa grupom prijatelja, koliko je meni poznato razgovarala je sa Erićem i Gavrilovićem. Svi znamo ko su ti ljudi. Oni su im obećali mnogo toga ličnog ako pristanu da okrnje našu grupaciju“, naveo je lider ZZŠ i pojasnio da se radi o moralnom pitanju. „Na sastanku jasno su mi rekli da oni ne žele da budu opozicija. Žele da budemo vlast po svaku cenu. U tom smislu to su isključivo lične stvari… Neko će da dobije posao, neko mesto u Gradskom veću, a nekoga ko ima firmu koja posluje tako što se oslanja na grad neće da uznemirava inspekcija“. Stevanović kaže i da je grupu koja ga je napustila pitao „da li će da vrate mandate“.  Odgovor je osnivanje samostalne odborničke grupe u Skupštini grada.
Što se tiče daljih planova Stevanović je rekao da će se zalagati za izmene izbornog zakona te da će u lokalnom parlamentu biti opozicija. Stevanović je ogorčeno zaključio da će svi oni koji su za glas dobili novac ili paket kao i oni koji su bojkotovali izbore uskoro moći da vide šta su uradili.
ucentar.rs foto: printscreen

Spisak odbeglih odbornika:
Nebojša Abadić
Katarina Milosavljević
Marija Šneblić
Dragana Kapor
Slavica Đokić
Nenad Milić

2 Comments

 1. Iguman
  17/07/2020 - 8:26 pm

  Vi nikada niste bili Zajedno za Sumadiju uvek ste bili Zajedno za licne interese. Tako da me ovo vise ne cudi kada od Verka vise ne mogu imati nikakve koristi u buducnosti. A ovi na vlasti im mozda nesto i daju. Ovo se u psihologiji zove ,,Trgovina ocajnika,,

  Reply
 2. Lekinobarac KG
  25/07/2020 - 10:05 am

  E Verko, Verko ostareo si, a ništa naučio nisi.

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.