Tajna „Dašićevog“ snimka: ko ga je dostavio Đilasovom portalu?

U sred izborne kampanje jedini teži udarac od svojih političkih neprijatelja budući gradonačelnik i nosilac liste SNS Nikola Dašić dobio je objavljivanjem snimka na kome raspravlja sa aktivistkinjom ove stranke o unutarstranačkim problemima

Snimak je objavljen na portalu Direktno.rs, čiji je neformalni vlasnik Dragan Đilas, lider opozicionog Saveza za promene. Po prvi put tako je pokušano da se uruši predstavljanje kandidata koji iza sebe nije imao afera. Povrh svega, Dašić potiče iz oficirske porodice, završio je dva državna fakulteta, ima tri kćerke i porodičan je čovek koji je svojevremeno odbio da se preseli u Beograd zbog naimenovanja na veću funkciju- već je svakodnevno putovao iz Kragujevca.

video: snimak koji je objavljen na direktno.rs

 

-Odmah smo znali i ko je snimio, ali i ko je dostavio snimak. Političko neiskustvo je danak koji je Nikola platio, jednostavno tamo je pozvan da bi bio snimljen. Provociran je, a onda je namontiran deo u kome treba da se predstavi da “viče na ženu”. Svako ko ga poznaje zna njegovo vaspitanje, odakle potiče, jednostavno ovo je bila pokvarena klopka u koju je uvučen- kaže naš izvor iz ovdašnjeg SNS blizak budućem gradonačelniku. Prema njegovim rečima, nigde se nije pomenula predistorija celog događaja.

-Ma koliko bio minoran i prizeman ovaj snimak otvorio je niz unutarstranačkih pitanja i samo njegovo plasiranje nam je donekle pomoglo- kaže naš sagovornik.

Vojniče, o s  t  a  v    !!!

Sumnje u ovdašnjem gradskom odboru SNS padaju na Vladicu Stanojevića, vd direktora Zavoda za odrasle “Male Pčelice”. Prema nekim informacijama koje imaju lokalni snsoovci on je i ranije dostavljao medijima kompromitujuće informacije i dokumentaciju o visokim funkcionerima SNS iz Kragujevca u okviru unutarstranačke borbe za preuzimanje gradskog odbora stranke.

Kada je izgubio u borbi za prevlast osnovao je svoju listu “Dela a ne reči dr Vladica Stanojević”, tvrdeći da sve radi “po nalogu vrha stranke iz Beograda i da je vojnik Aleksandra Vučića, predsednika SNS”.

Demantovao ga je lično Darko Glišić, glavni operativac SNS i predsednik Izvršnog odbora koji je morao da dođe u Kragujevac i javno kaže “da je jedini kandidat SNS upravo Nikola Dašić”.

Stanojević je na izborima od gromoglasne najave, pozivajući se na istraživanja- da ima 25 odsto glasova, na izborima osvojio- 1,83 odsto podrške građana Kragujevca!

Budući gradonačelnik Dašić upravo na snimku za njega kaže da je “bivši čovek”.

-Da nije ove situacije sa korona virusom već odavno bi Stanojević bio smenjen sa funkcije direktora Zavoda za odrasle  „Male Pčelice“ gde je postavljen kao kadar SNS. Ali ne zbog snimka, već zbog mnogih drugih stvari. U svakom slučaju, pitanje je dana kada će se to dogoditi- kaže naš izvor iz SNS

ucentar.rs


Vladica Stanojević: Nisam ja, Verko je!

 

Sa kim ja pravim dil?

Svom okruženju Vladica Stanojević tvrdi da nema nikakve veze sa dostavljanjem snimka portalu čiji je vlasnik Dragan Đilas. Nezvanično, on tvrdi da je snimak dostavljen iz štaba liste “Svi na ovu stranu” bivšeg gradonačelnika Veroljuba Stevanovića (73). Pored toga što su najveći gubitnici izbora, Stevanović i Stanojević imali su korektnu saradnju tokom predizborne kampanje i posle izbora. 

 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.