Ovo je doktorka koja je plesom uzdrmala Srbiju! (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Snimak plavokose doktorke iz Niša postao je najveći viral trenutno i na trenutak smo zaboravili na čitavu zbrku oko pandemije koronavirusa. Međutim, snimak je podigao veliku buru i napravio jaz između onih za i protiv.

Kako prenosi Blic, doktorka fizikalne medicine Tomislava Petrušić, zaposlena u niškom Domu zdravlja, podelila je javnost u Srbiji. Posle snimka iz ordinacije koji je sama napravila, a na kom se vidi njen provokativan ples i raskošne obline „upakovane“ u minijaturnu haljinu, na društvenim mrežama pljušte opreči komentari na račun izgleda i ponašanja plavokose doktorke.
Doktorka može svoju pauzu da iskoristi kako želi“, smatra jedna korisnica Fejsbuka, braneći doktorku.

„Dok nam deo lekara kolabira pod skafanderima i maskama, specijalista fizikalne medicine Tomislava Petrušić par spratova iznad njih ima live act“, komentariše drugi korisnik Fejsbuka ispod doktorkinog snimka.

„Tu mora da postoji kodeks ponašanja i oblačenja. Zna se kako treba da izgleda doktorka, sestra, šta god. Znači, radna uniforma, nema šminke nema lakiranih noktiju i tih propratnih stvari“, ocenjuje drugi korisnik Fejsbuka.

Ima i onih koji su se posle odgledanog snimka naprasno zainteresovali za svoje zdravlje:

„Na kom odeljenju radi, pa da skontam šta me boli“, „Je l’ mogu da prebacim karton kod nje“, „Da li se zna u kojoj ordinaciji radi“, „Ova leči sve bolesti, što ste takvi“…

U ratu na Fejsbuku najglasniji su oni koji su se zapitali da li je snimak nastao u toku radnog vremena, a odgovor koji je dobio najveću podršku glasi:

  1. видео који је уздрмао Србију!

 

I“Stvarno ne vidim zašto je napadate. Naravno da nije za vreme rada snimljeno, jer bi bila u uniformi, a može da ima i tri diplome, to joj nije oduzelo šarm i uživanje u životu.“

 

Izvorn https://www.google.rs/amp/s/noizz.rs/noizz-news/snimak-plesa-doktorke-iz-nisa/x5w9ej5.amp

foto tviter

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar