Pijani nećak slupao opštinski auto- Radović se pravi „mutav“!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Preti li da se skandal kada je u maju prošle godine slupan opštinski auto  u jutarnjim satima jednostavno- zataška! Bojan Radović, predsednik opštine- ćuti na činjenicu da je posinak SNS Milosava Milojevića slupao auto!

 

„Ćuti dobro smo prošli“… Svemogući dvojac u Aranđelovcu poslanik Milojević i predsednik Radović

„Poštovani gospodine predsedniče,
Molimo Vas da nam u skladu sa Zakonom o informisanju odgovorite na sledeća pitanja za portal ucentar.rs
1) Naši izvori u MUP Republike Srbije potvrdili su da je  posinak narodnog poslanika Miosava Milojevića, Miloš Spasić zaposlen u Opštini Aranđelovac izazvao saobraćajnu nezgodu vozilom marke „ševrolet“ registarskih oznaka „AR 017 VA“, vlasništvo Skupštine opštine Aranđelovac. Na osnovu čega je g. Spasiću dodeljen auto na korišćenje od strane opštine?
2) Da li je radnik opštine Miloš Spasić imao službeni nalog za korišćenje službenog automobila i da li ste tim povodom pokrenuli disciplinski postupak za utvrđivanje odgovornosti zbog nastale štete po opštinu Aranđelovac u skladu za zakonom?”- ova pitanja poslali smo Bojanu Radoviću, predsedniku opštine Aranđelovac povodom činjenice da je posinak narodnog poslanika SNS Milosava Milojevića slupao opštinski auto. Umesto odgovora na vrlo konkretna pitanja, koja bi trebalo da razjasne mnogo toga oko misteriozne i skandalozne saobraćajne nesreće -dobili smo upustvo da dopunimo svoj dopis. Faksimil opštine u kome nema ni reči otkud opštinski auto u jutarnjim satima kod posinka narodnog poslanika SNS objavljujemo integralno.

Radović se krije iza dopisa…

Da podsetimo, svi nacionalni mediji prećutali su saobraćajnu nezgodu iz maja ove godine. Tada oko pola dva ujutru došlo je do teže saobraćajne nezgode koju je izazvalo vozilo marke „ševrolet“ registarskih oznaka „AR 017 VA“, koje je inače u vlasništvu Opštine Aranđelovac.

„Vozilom je upravljao Miloš Spasić član Srpske napredne stranke i koji nije zaposlen u opštini Aranđelovac, ali vozilo je imao na korišćenju jer je posinak Milosava Milojevića-Mikice, poslanika Srpske napredne stranke iz Aranđelovca“- izveštava portal politikon.rs prenoseći detalje saobraćajne nesreće u kojoj na sreću- nije bilo žrtava.
Prema pisanju portala, „vozilo je prošlo kroz crveno svetlo na semaforu i udarilo u dva automobila koji su mu išli u susret.
Došlo je do teže saobraćajne nezgode, pišu lokalni mediji, „a kod vozača je policija izmerila 1,50 promila alkohola, a u olupini automobila nalazile su se razbacane pivske boce“.

-Povređeni su prebačeni u gradsku bolnicu i samo pukom srećom prošlo je bez žrtava. Ovo nije prvi put da visoki funkcioneri SNS-a i njihova deca opštinskim automobilom izlaze u provod, a saobraćajne nezgode dešavale su se i ranije i ovoga puta taj vid bahatosti umalo nije rezultirao tragičnim ishodom-zabeležili su mediji.

Čelni ljudi Aranđelovca predsednik opštine Bojan Radović i narodni poslanik Milosav Milojević,  nisu se oglašavali ovim povodom. Po svemu sudeći i neće.

Nejasno je da li je kao što deo javnosti tvrdi posinak SNS koji je izazvao saobraćajnu nesreću, radnik opštine ili EPS-a, i da li je u okviru opštine pokrenuta disciplinska odgovornost zbog ovog teškog skandala. Nije odgovoreno ni na jedno pitanje koje je postavljeno u javnosti: ko je  posinku narodnog poslanika SNS opštinski auto „na korišćenje“, kolika je materijalna šteta na automobilu i ko je platio popravku, da li je vozač imao službeni nalog za putovanje u ranim jutarnjim satima, itd.itd…

ucentar.rs foto: printscreen društvene mreže

 


Portal Aranđelovacinfo: „Pravili haos po bolnici“

FOTO: SHUTTERSTOCK

„Nakon što je izazvao tešku saobraćajnu nesreću P. Spasić koji je član Srpske napredne stranke i posinak narodnog poslanika SNS-a Milosava Milojevića, par sati nakon izazivanja saobraćajne nesreće pobegao je iz bolnice. Ono što je nezabeleženo u aranđelovačkoj bolnici to je da su članovi SNS-a P. Spasić i tehnički sekretar SNS-a Vještica, nakon saobraćajne nesreće koju su izazvali i prilikom ukazivanja pomoći u gradskoj bolnici nastavili sa pravljenjem haosa u vidno alkoholisanom stanju. Udarali su pesnicama po nameštaju i psovali medicinsko osoblje. U bolnici je bilo više funkcionera SNS-a , a došao je i sam narodni poslanik Milosav Milojević.“- piše arandjelovacinfo.rs


 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar