Drama: Supruga muzičara tvrdi da je prebio nju i decu. Obratila se uživo (video)

U kući mladenovačkog muzičara Saše Dimitrijevića Armanija došlo je juče do incindeta. Njegova supruga Vanja, tvrdi da ju je napao nožem, pretukao nju i decu. Prema našim izvorima Radosavljević je uhapšen- a zatim je sa njegovog fb profila uživo obratila u lajv prenosu.

Supruga u direkrnom obraćanju

„Dobro veče, dobro jutro svima, koga ima a koga nema- videće. Samo želim da obavestim da smo danas brutalno pretučeni i ja i moja deca od strane „Saše Armanija“ poznatog violiniste. On je prebio mene i decu u alkoholisanom stanju pa da Vam pokažem i kuću šta je razbio. Nožem mi je pretio, ubo me, posekao me, šili me. Decu isto prebio, dete od dve godine i devojčicu od šest godine. Svuda je krv. Razbio je flašu od vina, tukao me i rukama i nogama, sve ovo je polomio. To Vam je taj čuveni Saša Armani, pa ga zovite da svira. Toliko od mene. Što se njega tiče on će sad da svira, ali promeniće profesiju neće više biti violinista on će da svira klavir dugo, dugo godina…“- rekla je Vanja u prenosu pokazujući nož, kojim je navodno napadnuta i tragove lomljave.

Ona ostavlja i pogrdne i optužujuće porure protiv supuga i tokom dana.

Izjava je zapalila internet.

Iako u komentarima velika većina potpisnika osuđuje nasilje, ima i o onih koji iznose drugu stranu priče, razloge, ali i osuđuju ženu.

„Saša Armani“

„Sram vas bilo što psujete. Ona je njemu glavu razbila on decu nije tako. Krv je od Saše. Ne podržavam nasilje, ali ona puno laže i što se vratila za njega kad zna kakav je i da nije dobar. To po kući što je razbio on je i kupio da možda ona nije donela od oca i majke da nije zaradila nešto. Samo nas koristila izdržava i njenu familiju. A vi koji psujete treba da vas je sramota ne znate celu istinu ona puno lažeee”- kaže Aleksa Marinković, pretpostavljamo rođak violiniste.

Poznanik bračnog para Saša Dinić oglasio se povodom video obraćanja gospođe Radosavljević, i otkriva da je nesuglasica bilo i ranije.

“Samo ću ovo da kazem… Ne podržavam svaki vid nasilja, šta god da žena uradi ovako se ne radi, ovo je bolesno, ako ti ne odgovara život sa nekim otkačis i gotovo. A ne da nekog kolješ napadaš decu, prebijaš, ko god ovo podržava bez obzira sta je razlog taj neka potraži stručnu pomoć, a ti devojko si kriva sama sebi jer godinama se dešavaju takve stvari i ti se vracas opet na isto. Odavno se vi ovako jurite bijete, policija, zatvori, prebijanje, i šta si očekivala, možda i ne treba da komentarišem…”- kaže Dinić u svom postu

Oglasio se i poznati  Rade Čokan, muzičar I producent RTV Pink iz Mladenovca.

“Snajka ,da te nije možda uhvatio u prevaru ??? Pitam samo jer ako već stavljas na fejs onda znači da želiš da svi znamo vaš problem ,,onda kaži bar i zašto je to „uradio“?? ja Sašu znam odlično trudio se oko tebe maksimalno već je jednom bio u zatvor zbog tebe…Objasni ljudima sta je bilo molim te…Iskreno da ti kažem čovek izgubi kompletnu kontrolu ako je preljuba u pitanju i onda doće do blackauta ništa ne osećaš ništa ne znaš i uradiš neke nepromišljene stvari. Živa bila deca i baš mi žao za tu decu da moraju da to sve prožive. Opet kažem izvini možda nisam u pravu- kaže Čokan.

Sve u svemuu o ovom incident konačnu reč daće istraga. U ovom trenutku rasprava na fb i dalje traje…

ucentar.rs foto: Screenshot- društvene mreže


Video: potresno obraćanje supruge 

izvor:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=670703876853588&id=100017419456095&_rdr


 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.