Sajt OBJEKTIV tvrdi: U Zavodu štićenike od šuge lečili lekom za životinje!

Direktor Zavoda za smeštaj odraslih lica “Male pčelice” Vladica Stanojević uhapšen je nakon što je, kako se sumnja koristio nedozvoljene supstance u lečenju štićenika svoje ustanove i to vešto krio, saznaje Objektiv. Takođe lišena slobode je i doktorka ove ustanove koja je nesavesno lečila stare ljude, piše portak Objektiv koji trdiconalno ima dobre izvore u MUP.

Prema pisanju Objektiva, „policija je dobila prijavu o ovom krivičnom delu koje se stavlja na teret Stojanoviću i brzo ga lišila slobode“.

„Prema našim saznanjima u Zavodu za smeštaj odraslih lica “Male pčelice” pojavila se šuga i mnogi štićenici su oboleli od ove zaraze. Međutim pojavu šuge u svom objektu direktor Stanojević pokušao je da prikrije tako što je doktorki Zavoda izdao naređenje da obolele leči lekom “Medimectin”-kaže se na sajtu.

Dalje se navodi „da je odmah po dobijanju prijave policija je uhapsila doktorku koja je ovako “lečila” ljude kao i direktora Vladicu Stanojevića“.

-Kako saznajemo Stanojeviću se pored ovog dela na teret stavljaju i razne finansijske mahinacije, kojima je bio sklon kao direktor Zavoda za smeštaj odraslih lica “Male pčelice”- piše portal.

Izvor: Objektiv.rs


 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.