Sajt OBJEKTIV tvrdi: U Zavodu štićenike od šuge lečili lekom za životinje!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Direktor Zavoda za smeštaj odraslih lica “Male pčelice” Vladica Stanojević uhapšen je nakon što je, kako se sumnja koristio nedozvoljene supstance u lečenju štićenika svoje ustanove i to vešto krio, saznaje Objektiv. Takođe lišena slobode je i doktorka ove ustanove koja je nesavesno lečila stare ljude, piše portak Objektiv koji trdiconalno ima dobre izvore u MUP.

Prema pisanju Objektiva, „policija je dobila prijavu o ovom krivičnom delu koje se stavlja na teret Stojanoviću i brzo ga lišila slobode“.

„Prema našim saznanjima u Zavodu za smeštaj odraslih lica “Male pčelice” pojavila se šuga i mnogi štićenici su oboleli od ove zaraze. Međutim pojavu šuge u svom objektu direktor Stanojević pokušao je da prikrije tako što je doktorki Zavoda izdao naređenje da obolele leči lekom “Medimectin”-kaže se na sajtu.

Dalje se navodi „da je odmah po dobijanju prijave policija je uhapsila doktorku koja je ovako “lečila” ljude kao i direktora Vladicu Stanojevića“.

-Kako saznajemo Stanojeviću se pored ovog dela na teret stavljaju i razne finansijske mahinacije, kojima je bio sklon kao direktor Zavoda za smeštaj odraslih lica “Male pčelice”- piše portal.

Izvor: Objektiv.rs


 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar