Stanojević uhapšen u restoranu kao na filmu, zavod pod policijskom opsadom!

Inspektori MUP-a Kragujevac po nalogu tužioca Posebnog odeljenja za borbu protiv korupcije iz Kraljeva priveli su Vladicu Stanojevića, direktora Zavoda za smeštaj odraslih lica „Male Pčelice“. U ovom trenutku donosi se odluka o policijskom zadržavanju od 48 sati, posle čega će Stanojević biti priveden kod tužioca na dalje postupanje. Direktor našeg najvećeg Centra za smeštaj odraslih „Male Pčelice“ uhapšen je dok je sedeo u restoranu preko puta zavoda u istoimenom naselju, saznaje ucentar.rs od izvora bliskim istragi.

-On je bio u društvu jednog muškarca i sedeli su mirno za stolom. Odjednom su sa svih strana u restoran počeli da ulaze inspektori u civilu i pokazujući značke viču „policija“. Rekli su da imaju nalog da se Stanojević privede- kažu izvori ucentar.rs.

U krugu veliki broj pripadnika MUP-a

Za sada se ne zna tačno zbog čega su inspektori MUP-a po nalogu tužilaštva Posebnog odeljenja za borbu protiv korupcije iz Kraljeva priveli Stanojevića, mada se nezvanično čuje da je protiv njega bilo podneto nekoliko krivičnih prijava- od falsifikovanja dokumentacije do finansijskih malverzacija.

U samom hapšenju učestvovalo je desetak policajaca i četiri vozila od kojih su dva automobila bila pod policijskim oznakama. U ovom trenutku u zavodu je opsadno stanje. Uniformisani policajci su na ulaznoj kapiji u krug centra, a inspektori saslušavaju zaposlene i „češljaju dokumentaciju“. Neki od zaposlenih su pozvani da se vrate sa odmora.  Istraga je u toku

ucentar.rs


 

1 Comment

  1. Miki
    14/08/2020 - 2:12 pm

    Pa gde i da ga uhapse jad se u kafanama i prave prljavi dilovi

    Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.