Od Verkovog ZZŠ u Skupštini grada „ostali samo dugmići“!

Od 17 odborničkih mesta u Skupštini grada Kragujevca koliko je osvojio Veroljub Verko Stevanović (74) sa svojom Zajedno za Šumadiju uz bivšeg gradonačelnika- ostalo je samo sedmoro odbornika!

Odbornici sa ove liste formirali su još  dve odborničke grupe. Kao što je portal ucentar.rs prvi objavio svojevremeno, Katarina Milosavljević osnovala je odborničku grupu „Nova Šumadija“. Njoj su se pridružili odbornici Nebojša Abadić, Slavica Đorđević, Nenad Milić, Marija Šnebelić i Dragan Kapor.

Potpun raspad..

Kao što se i očekivalo Milan Urošević, formirao je odborničku grupu – Srpski pokret obnove SPO. U njoj su odbornici Senka Stevanović i Milica Pecelj.

Verko, za sada može da računa na sledeće odbornike: prof.dr Olivera Nikolić, dr Aleksandar Živanović Saša, dr Miroslav Stojanović Džiga, dr Slađana Bošković, Siniša Ranković, Ivica Samailović i Vladan Ćatić.

Tako je od gromoglasnih najava pre samo dva meseca “da ima većinu i dogovor sa Aleksandrom Vučićem” politička priča spala na sedam odbornika-čiju podršku za sada uživa.

-I pored toga Stevanović poziva ljude I sprema se za sledeće lokalne izbore. Potpuno je izgubio percepciju I ne shvata njegovu realnu političku snagu u ovom trenutku- kaže naš izvor blizak ovoj grupaciji.

ucentar.rs


 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.