Novi detalji skandala: Ko je glasao sa prostitutke i narkomane sa službenog broja!?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tekst koji je objavio naš portal „Skandalčina u Skupštini grada: glasovi za Zadrugu sa službenog telefona“ izazvao je pravu buru u centralnom gradu Šumadije. U samoj gradskoj kući vest da je sa službenog telefona gradske Uprave za javne prihode i inspekcijske poslove uputio čak 1375 SMS poruka i tako spiskao 49.500 dinara glasajući za svog favorita u kontroverznom rijaliti programu “Zadruga, poznatom po učešću narkomana, kriminalaca i prostitutki-odjeknuo je kao bomba!

Kragujevčani hvala za 1375 poruka...

Sprovodi se interna istraga, pokušaji podmetanja, ali I najavljuju krivične prijave. Sa druge strane, na adresu portala ucentar.rs stigao je ogroman broj pitanja naših čitalaca koji žele da saznaju epilog ovog događaja koji baca ozbiljnu senku na ugled kragujevačke lokalne samouprave.

Nastavljajući da istražujemo ko je sa došli smo da zanimljivih, ali još uvek nezvaničnih podataka.

Zorica Avramović: „Podnećemo krivičnu prijavu“

Čak nekoliko naših izvora tvrdi da je lice koje je odgovorno za ovaj skandal visoko pozicionirano u upravi te da je juče palo i priznanje. Radi se o osobi kojoj, kako saznajemo, ovo nije prvi prekršaj. „Odbrana“ koja je izneta dovodi do zaključka da se u konkretnom slučaju zloupotrebe službenog telefona otišlo i dalje. Službenica je naime rekla, kako nezvanično navodi naš izvor, da jeste uzela ranije razduženi telefon, ali da ga je ustupila na korišćenje „drugarici“ koja ga je pak dala svojoj ćerki?!

Gospođa Zoricu Avramović, načelnica Uprave za opšte I inspkecijske poslove “kaže se da još uvek nema zvaničnu informaciju i da je očekuje tokom narednih dana”. Na naše pitanje da li se radi o visoko pozicioniranom licu u upravi, Avramović je rekla da „ukoliko je tako to svakako neće biti u njenoj već u nadležnosti Administrativnog odbora Skupštine grada“.

-Takođe Vas obaveštavam da se u ponedeljak sa godišnjeg odmora vraća Radosav Vulović, koordinator Ugovora sa mobilnim operaterom, kod koga su svi reversi za telefone i koji ce u ponedeljak, na moj zahtev podneti prijavu PU za visokotehnoloski kriminal da bi se utvrdilo ko je koristio telefon, odnosno karticu broja koji ste naveli- kaže načelnica Avramović.

ucentar.rs foto: printscreen twitter

 Evo za koga su mogli da glasaju zaposleni u Skupštini grada Kragujevca sa službenog telefona 0602340234…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar