EKSKLUZIVNO: Ovo je sastav nove gradske vlade u Kragujevcu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Iako se još uvek gradska vlada nije profilisala- izvori ucentar.rs tvrde da je njen kostur već napravljen i da su ova imena izvesna. Uz ogradu da se stvari mogu promeniti, s obzirom da na pojedine nesuglasice unutar koalicija koje su ušle u gradsku vlast sa SNS. Pored toga objavljujemo nezvanično i imena ukupno petoro pomoćnika gradonačelnika.

Ispred SNS profesor na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu dr Nenad Stanišić biće zadužen za finansije, dok će Sanja Tucaković voditi lokalnu samoupravu, iako je bila viđena za sektor finansija.  Novo ime je Vladimir Dobi, koji će voditi investicije, kao i Predrag Stevović, vodiće resor zadužen za sport.

Damjan Srejić ostaje zadužen za poljoprivredu. Dr Gordana Damjanović, socijalni sektor i zdravstvo dok je  Vladimir Maksimović, zadužen sektor za komunalne psolove. Svj troje je vodilo ove resore i u prošlom sazivu gradskog parlamenta.

Socijalisti su dobili dva resora kao što smo pisali. Ivica Momčilović biće i dalje zamenik gradonačelnika- dok će umesto viđene Jelene Maslovare u gradsku vladu ući Stefan Nikezić koji će voditi sektor ekologije.

Radomir Erić iz nekadašnje Ljajićeve stranke ostaje zadužen za privredu.

Dušan Zeka Aleksić vodiće resor prosvete.

Mesta pomoćnika gradonačelnika kao da su rezervisana za koalicione partnere. Pored pomenutog Momčilovića tu su viđeni Boris Kovačević, Zoran Rajović, Đorđe Kosanić i Mirko Čikiriz.

Tako bar nezvanično izgleda sastav buduće gradske vlade Kragujevac, na čijem čelu će biti Nikola Dašić, od sutra novi gradonačelnik Kragujevca.

ucentar.rs 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar