Skandal: Optužili gradskog ministra za reket od 500 evra! On uzvraća prijavom!

Sa zvaničnog fb profila kafića „Azimut“ koji se nalazi u Pešačkoj zoni u Kragujevcu javno su optužili novo-starog ministra u gradskoj vladi Vladimira Maksimovića za „reket“ od 500 evra! Kako je napisano u poruci u kafiću „Azimut“ tvrde da im je gradski ministar za komunalije tražio ovu sumu mesečno u narednih deset godina i da im je zato „skratio“ baštu.

Skandalozni post kafića „Azimut“

-Uskoro si u medijima sa audio snimkom iz „Azimuta“ da čuje grad kako tražiš pare, da vidi veće i grad ko nam sedi u veću za komunalne poslove-piše doslovce u poruci koju integralno objavljujemo.

Maksimovića „optužuju“ da je i ostalim vlasnicima kafića skratio bašte kako bi mogao „da izda svoj kafić u „Siti pasažu“.

Novinari portala ucentar.rs stupili su u kontakt sa menadžerom kafića „Azimut“ koji nam je poslao poruku da će se vlasnik javiti, što se do trenutka objavljivanja ovog teksta nije dogodilo.

MAKSIMOVIĆ: Podneću prijavu protiv autora poruke!

Sam gradski ministar Maksimović kaže da su sve ovo „apsolutne gluposti“.

-Uopšte neću da odgovaram na te gluposti. Apsolutne gluposti i neistine! Neću uopšte da komentarišem. To je stvarno za jednu prijavu. Ukoliko dođem do tih saznanja biće podneta prijava. Istog trenutka“- kaže  gradski ministar Maksimović.

ucentar.rs 

5 Comments

 1. Dule
  26/08/2020 - 10:05 am

  cime uzvracas Makimovicu. seti se sedeo si sa mnom u Azimutu i trazimo mi novac da bi dobio bastu ispred svog lokala za 500 e mesecno naradenih 10 godina! Trazio si mi novac za nesto sto mi pripada a to je basta u duzinu svog lokala ! podseticu te kada dodjem sa odmara i cujes sebe na audio snimku kako trazis novac ! jer si zaboravio sta si pricao jer koliko krades ne znas gde si sta trazio i sta si sve pokrao i lagao ! Kako ti kazes Brajko onako seljacki u prevodu brate jedva cekam da me prijavis ! Ps. zamolio bih sve ljude koje rade posteno u gradskoj upravi i insveticijama grada da slobondo kazu kako je Maksimovic pretio ljudima otkazima ako se neko umesa u odluku o postavljanju baste u pesackoj zoni ! Izadjite i javnost i recite slobodno vise nema Radomira Nikolica koji ga je stitio ovo 4 godine u svim njegovim prevarama !

  Reply
 2. Ana
  26/08/2020 - 2:21 pm

  to lici na Maksu jer je ima dugo kafic Krug koji je drzao u pesackoj zoni koji ne ispunjava.m ni jedan uslov za rad ugostiteljkog objekta.
  i dan danas to izdaje kadlfeu insomnia i to ne lici ni nasta i to samo moze kod nas u gradu jer je clan gradskog veca! ja znam primer za iqos nije platio kontejner u pesackoj zoni 6 meseci jer je menadzer Janjic dao mito Maksi i tako nisu placali zakup!

  Reply
 3. Dragan P.
  26/08/2020 - 7:20 pm

  Proverite sta se desilo sa kreditom koji je grad dobio od MMF za Juznu obilaznicu?
  Koliko novca je grad dobio a nije povukao ni jedan evro?
  Koliko grad placa godisnje kaznene poene?
  Ko je na celu radne grupe za realizaciju tog projekta?
  I ko je dobio stipendiju od MMF za skolovanje u Italiji?
  Sadasnji gradonacelnik Nikola Dasic je sa tim upoznat!!!
  Time je Maksomovic ucenjen i postavljen na to mesto da bi sve odluke nove vlasti aminovao!

  Reply
 4. Mark
  26/08/2020 - 10:07 pm

  Lopina, takve i zasluzujemo! Zeku koji je studirao 15 godina i bogatio se na fakultetu, da nam vodi prosvetu, a ovog specijalca za komunalije! Sa 500 evrica cemo sve moci da zavrsimo, diplomu, polozen ispit, vecu bastu, manji zakup!

  Reply
 5. marijana kovacevic
  27/08/2020 - 12:36 pm

  svima nam je pretio otkazima zbog tih basti u pesackoj zoni od kumanalne uprave do inesticija u gradu kome je ove godine pripao taj deo za baste tip A i tipa B ! govorio nam je „pazite sta radite to je visoka politika „! I Lamour poslasticarnica ima slicne probleme oko duzine baste zbog Maksimovica ! kontejner „iqous“ nije ima 6 meseci dozvoli u pesackoj zoni a radio je kao da ima i zo je isto Maksimovicev sekrot !

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.