Svi detalji ubistva u Čestinu- ubica pijan snimao krvavi pohod!

Neposredno pre nego što je zaklao Zorana T. Dragan Beronja snimio je svađu sa nesrećnim čovekom. Prema rečima ljudi koji su na na njegovom fb profilu gledali snimak u selu Čestin kod Gruže, čuli su se glasovi, a video mračni predeo sela dok stajali akteri svađe koja se završila tragično. Ali na snimku se nije video posinak Beronje sa kojim je zajedno otišao u pomenuto gružansko selo.

Dragan Beronja

Kako su kažu izvori ucentar.rs Beronja je ceo dan pio sa posinkom u kiosku ispod nadvožnjaka u kragujevačkom naselju Bresnica.

-Jedan je nosio sekiru drugi nož. Tražili su od poznanika po 200 ili 300 dinara na zajam. Posle su otišli u Čestin- kaže njegov poznanik.

Vest da je Beronja zaklao čovek izazvala je šok u Kragujevcu.

Dugogodišnji poznanici u neverici potvrđuju da se radi o čoveku koji „nije bio lak“ ali je u osnovi dobrodušan. „Poznajemo se godinama. Dobar je čovek ali veoma nesrećan. Godinama je imao probleme sa alkoholom. Taman kad izgleda da će da se sredi on ponovo potone“ , kaže za naš portal jedan od poznanika osumnjičenog koji je zahtevao anonimnost. On dodaje i da je Dragan verovatno godinama imao žestoke traume zbog loših odnosa u porodici.

“ Navodno sa bratom nije imao kontakte a ovaj ga je svojevremeno izbacio iz stana. On je u svakom smislu tragična figura. Ovo nije smelo da se dogodi“, zaključuje naš sagovornik.

Njegov šef kada je Beronja je svojevremeno je radio kao konobar kaže da je bio omiljen i da ne može da veruje “da je on uopšte spreman za zločin”.

Da li zbog svega toga u gradu se pronela priča da Beronja i nije ubica već da je samo prihvatio zločin. Međutim u MUP su nam rekli da svi dokazi upućuju na to da je upravo on ubio Zorana T.

ucentar.rs

 

Nije propuštao mitinge opozicije

Beronja nije propuštao mitinge opozicije u Kragujevcu. Na svom fb objavljivao je snimke sa svih protesta. Odatle ga i znaju mnogi Kragujevčani.

Posted by Dragan Beronja on Среда, 08. јул 2020.

  

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.