Crna Gora pred građanskim ratom!

Sutrašnji izbori u Crnoj Gori odvijaju se u atmosferi višemesečnog političkog antagonizma dve oštro podeljene strane. Sa jedne su pripadnici partokratsko-mafijaške države poslednjeg komunističkog diktatora u Evropi Mila Đukanovića, a sa druge strane- obespravljen, osiromašen srpski narod kome se otima identitet.

Ako bi se sve krstilo pravim imenom- Crna Gora već duže vreme i jeste u nekoj vrsti građanskog rata, čija kulmunacija iz sata u sat dobija obrise gerilske borbe.

Podrška Milu protiv naroda

Režim Mila Đukanovića, miljenika zapada i zemalja Nato pakta sprovodi vežbe sa specijalnim jedinicama i vatrogasnim brigadama, viđeniji sveštenici SPC su napustili Crnu Goru kada su „procurele“ informacije da se spremaju hapšenja odmah posle izbora… Kriminalci i dileri droge, kojima je režim Mila Đukaovića podario oazu dostojnu latino-američkih kartela i koji decenijama finansiraju crnogorsku državu imaju važan zadatak. Pored organizovanja batinaških falangi oni moraju da i bukvalno kupe 80 hiljada glasova koliko nedostaje režimu Đukanovića u ovom trenutku da sustigne opoziciju koja mu je ozbiljno uzdrmala vlast.

Ni opozicija, u ovom slučaju srpski narod- ne sedi skrštenih ruku!

Situacija je dovedena do te mere usijanja da se otvoreno pominje ustanak, oružje… Srbi sa severa Crne Gore gerilski se organizuju pred sutrašnji dan..

Prolivanje bratske krvi najskuplje je za jedan narod! To nas je istorija naučila.

I to što krv nije prolivena zaslužna je Mitropolija crnogorska-primorska na čelu sa premudrim Amfilohijem Radovićem. Jer Milo Đukanović i njegov satrapi probudili su nešto što se zove bilo naroda. I to bilo u kome je satkana vera, tradicija, ponos probudilo se samo od sebe-  i pretvorilo u samoodbrambeni mehanizam srpskog nacionalnog bića. A tada ni sila ne pomaže…

I zato je sutrašnji dan istorijski. I za nauk svim feudima nakaradnih sistema koji su se odnarodovali i koji jedan narod i njegovu istoriju smatraju sa svoju dedovinu!

A Ako Bog da neka sve prođe bez prolivanja krvi!

 

ucentar.rsPortal ucentar.rs sutra će se baviti izborima u Crnoj Gori- dešavanjima, rezultatima, ali i pisanjem medija u Sarajevu, Tirani i na Kosmetu koji su dali bezrezervnu podršku režimu Mila Đukanovića

 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.