Nastavlja se čistka u Kragujevcu: Leti direktor urbanizma!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dragan Dunčić, direktor JP „Urbanizam“ uskoro će biti smenjen sa te funkcije, saznajemo u krugovima bliskim novom gradonačelniku Kragujevca Nikoli Dašiću

Imenovanje Dunčića svojevremeno je izazvalo velike polemike u gradskom parlamentu pošto se radi o čoveku koji je iz Novog Sada. Inače, slovi sa čoveka koji je blizak bivšem predsedniku Tomislava Nikolića.

U zvaničnoj biografiji između ostalog kaže se da je od 2004-2006. godine, radio kao pomoćnik direktora za građevinsko zemljište u JP „Zavodu za izgradnju grada“ Novi Sad, a od 2006. do polovine 2008. godine, kao gradski menadžer u Novom Sadu. Radio je u Zavodu za izgradnju grada, Novi Sad. Tokom 2012. godine imenovan sam za pomoćnika gradonačelnika Novog Sada za investicije i savetnik u Ministarstvu Prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja, Vlade Republike Srbije. Decembra 2012. godine, Vlada Republike Srbije imenovala ga je za vd direktora, a jula 2013. godine i za direktora Republičke Agencije za prostorno planiranje, Beograd, – nakon sprovedenog Javnog konkursa. Od prestanka rada Agencije, 17.12.2014 do 31.12.2014. radim kao neraspoređeni radnik Ministarstva građevine, infrastrukture i investicija, od 01.01. 2015. u Zavodu za izgradnju grada, Novi Sad, a od 30.11.2016. gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije. Nakon toga imenovan je za prvog čoveka urbanizma u Kragujevcu.

ucentar.rs 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar