Putujte za 99 dinara!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

VEĆ OD SAMO 99 RSD IZ KRAGUJEVCA DO VELIKE PLANE, SVILAJNCA , BEOGRADA, ČAČKA, KRALJEVA, POŽAREVCA – TEROPLAN, NAJJEFTINIJE AUTOBUSKE KARTE NA JEDNOM MESTU

Čitaocima portala ucentar.rs predstavljamo novi način kupovine autobuskih karata po najpovoljnijim cenama za polaske iz Kragujevca.

Već tri godine u našoj zemlji je moguća kupovina online autobuske karte za međumesni i međunarodni saobraćaj, zahvaljujući kompaniji Teroplan. Iz ove kompanije nam poručuju da su jedini u Srbiji koji putnicima na ovaj način nude mogućnost da kupe autobuske karte i to po dinamičkim cenama, već od 99 rsd!

„Putnicima nudimo kupovinu  online autobuske karate putem našeg sajta www.teroplan.rs, tako što će izabrati relaciju i datum, pratiti i popuniti neophodne podatke i zatim dobiti detaljna upustva o mogućnostima za uplatu, kojih je nekoliko:

  • putem uplatnice u najbližoj ekspozituri pošte ili banke,
  • iPay elektronskim novcem,
  • putem e-bankinga,
  • plaćanje direktno putem debitnih/kreditnih kartica DINA, Visa, Mastercard, American Express. Na ovaj način štedite vreme, izbegavate čekanje u redovima za plaćanje, plaćanje dodatnih provizija, novac se istovremeno prenosi na račun prevoznika i moguće je plaćanje 24/7, 365 dana godišnje.“

 

Primer pretrage konekcije Kragujevac – Velika Plana

Nakon realizovane uplate, putnik dobija svoju kartu na email i kod većine autobuskih prevoznika je dovoljno da samo pokaže online kartu sa svog mobilnog telefona prilikom ulaska u autobus, dok za pojedine polaske je neophodno i posedovati odštampanu kartu, što je i označeno na samoj karti.

„U saradnji sa prevoznicima Arriva Litas, Kavim Raška, Vulović Transport, Jugoprevoz Velika Plana i Globus kragujevčanima nudimo putovanje do Beograda, Čačka, Kraljeva, Požarevca, Svilajnca i Velike Plane a cene najjeftinije karte kreću se već od 99 dinara. Naime, radi se o redovnoj autobuskoj liniji, a ukoliko karte kupite putem našeg sajta ili sajta prevoznika ostvarujete popust pa su vam online karte dostupne po ceni već od 99 dinara“ – dodaju iz kompanije Teroplan.

Primer pretrage Kragujevac – Svilajnac

Pregled redova vožnje, promo cena i kupovinu online karata možete obaviti iz kuće, kafića, fakulteta, posla i sa bilo kog uređaja – laptop, tablet ili mobilni telefon. Posetite sajt www.teroplan.rs i uživajte u jeftinom putovanju.

„Nakon ponovnog uspostavljanja saobraćaja primetili smo povećanje plaćanja direktno putem kreditne/debitne kartice, jer su putnici shvatili da je beskontaktno plaćanje najbezbednije – zaključuju iz ove kompanije.“

Čitaocima portala ucentar.rs poklanjamo dodatni popust za kupovinu online karata, potrebno je samo da pri kupovini unesete promotivni kod UCENTAR i iskoristite svoj popust.

Uživajte u najjeftinijem i najbezbednijem putovanju, budite odgovorni prema sebi i okolini i obavezno nosite masku!

Za dodatne informacije možete kontaktirati korisnički centar putem telefona 066.430.833, mail-karte@teroplan.rs i Facebook stranice teroplan.rs, svakim danom od 9 do 17 časova.

Srećan put!

ucentar.rs 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar