PUKOVNIKU IMA KO DA PIŠE- pljušte prijave u „Zastava oružju“

Predsednik Samostalnog sindikata „Zastava oružje“ Dragan Ilić poslao je juče SMS poruku predsedniku Nadzornog odbora ove fabrike pukovniku Ivici Marjanoviću- koja predmet nove prijave policiji

Marjanović je rekao policiji da mu je juče sa Ilićevog  telefona stigla poruka u prepodnevnim satima dok se nalazio na službenom putu u Trsteniku.

-Popravljaš se naučio si da pišeš pamflete al igraš previše prljavo prljavo. Ako imaš tolike bele bubreze što se ne potpišu ovi tvoji satrapi nemo da su kukavice. Igraj muški- piše u SMS poruci koja je navodno upućena od strane Ilića i koja je citirana doslovce u policijskom zapisniku.

Marjanović je rekao u prijavi da je tokom štrajka sindikata 2018. godine, fizički napadnut od strane Ilića zbog čega je u toku sudski spor pred Osnovnim sudom u Kragujevcu i da o povredama ima i medicinsku dokumentaciju.

-Od tada Ilić na razne načine, putem medija, javnih informacija i pisanim putem vrši pritisak na mene kao pripadnika Vojske Srbije i predsednika Nadzornog odbora i na taj način direktno utiče na stav zaposlenih u preduzeću- kaže Marjanović u prijavi MUP.

sporan SMS

On je istako posebno trenutak kada su poruke poslate, jer se bliži dan ročišta u Sudu i samo dan pre odabira za zastupnika društvenog kapitala u „Zastava oružje“ gde je i Dragan Ilić kandidat.

-Sve može izazvati bespotrebni gnev radnika tokom mog obilaska preduzeća što se već nekoliko puta i dogodilo. Smatram da sam ovim njegovim postupkom ugrožen u smislu obavljanja svoje dužnsoti- rekao je Marjanović u prijavi.

ucentar.rs

naslovna fotografija: screenshot  https://www.zastava-arms.rs/katalozi/

 

 Podeljeni sindikati

Nekada jedinstveni sindikat „Zastava oružja“ se podelio kada su se razišla dvojica njegovih lidera i do tada bliski prijatelji Dragan Ilić i Dragan Milosavljević. Matić je sa svojim saborcima osnovao Industrijski sindikat Srbije „Zastava oružja“.

Od tada Ilić je svojevrsna opozicija delu poslovnog rukovodstva,  a njegove izjave od  medija uglavnom prenose – televizija N1 i „Danas“.

Industrijski sindikat Srbije u značajnoj meri, sa druge strane podržava poslovno rukovodstvo i politiku vođenja fabrike kadrova postavljenih od strane države.

Između dva sindikata i nekadašnjih prijatelja vlada velika netrpeljivost ako je suditi po oštrim optužbama u saopštenjima koje su objavili jedan o drugom.Ilić: Napad države na sindikat

Na suđenju koje je održano u Osnovnom sudu Dragan Ilić je demantovao da je napao pukovnika Vojske Srbije Ivicu Marjanovića. On je suđenje okarakterisao kao napad države na sindikalne slobode. 

7 Comments

 1. Kurta
  11/09/2020 - 8:54 am

  Grba je poznat kao foteljas i veciti demagog. On je cuveni manipulator i „majstor„ koji nije mogao nikad da ispuni normu ali je kao sindikalac hapsen pijan u sluzbenim kolima, putovao za Las Vegas o troslu fabrike, deli sindiklane pare baletskim skolama i td,,,,

  Reply
 2. Glodacica
  11/09/2020 - 2:00 pm

  Ljudi, Grbi je bitna samo funkcija jer je lik obican neradnik i mutivoda. 20 godina izigrava ‚‚vodju‚‚ samo da bi imalo placenu funkciju.

  Reply
 3. Krsta
  11/09/2020 - 3:35 pm

  Dok je god para u sindikalnoj kasi, Grba dobija svake izbore. Na zalost narod je gladan a prodaje se za hemijsku olovku. Takav smo mi narod.

  Reply
 4. Makarije
  11/09/2020 - 5:09 pm

  A ti Kurta izađi iz pukovnikovog dupeta

  Reply
  • Kurta VELIKI
   16/09/2020 - 1:34 pm

   Hocu, al je sledece tvoje…..

   Reply
   • Prodavacica_metli
    17/09/2020 - 7:17 pm

    Ti Kurticu bolje cuti! Svi znaju ko si (tj ko nisi). Otac ti je bio ugledan radnik fabrike i veliko ime majstorstva, a ti si spreman zarad malo „obecane“ vlasti i preko njega da gazis…
    I tu skolu sto zavrsavas u Leposavicu nista ti nece pomoci jer je ne priznaju u fabrici… Ali to ti cika Ivica nije rekao, nego da gazis i pljujes po kolegama kao da si velicina. Sitni covece!
    Milosavljevic oko sebe okupio sve same neradnike i najveci sljam, cast pojedincima, ima tu par pametnih i sposobnih ljudi koji ni sami ne znaju zasto su tu, ali eto tu su… Kaljaju se.
    Ti znas za Ilicev odlazak u L. A. i o cijem je trosku isao a nisi bio ni zaposlen tada. Nego, eto, ti si procitao sta je pukovnik napisao i to je tako, jel? A ko ti je davao vise od jedne potvrde pomoci? Ko te je vodio na more i davao da imas za dzeparac? Od cijih je to para bilo? Pa vodio te Milosavljevic od sindikalnih clanarina!
    Zasto taj tvoj Milosavljevic nije napustio fotelju pre tri godine kada se posvadjao sa Ilicem zbog cika Ivice jer mu je zaposlio sina, dok je sa druge strane kao bio uz Ilica?! Pa slatka je fotelja, tesko je napustiti to!
    Ista ste bagra i vi i oni!
    Sram te bilo dupeta ciganskog!!! ❤️

    Reply
 5. Borko
  12/09/2020 - 5:15 pm

  Gospodin Dragan Ilic je opste poznat kao vodja koji ne trpi i ne zeli suprotna misljenja u svojoj sada vec “ privatnoj “ organizaciji koja je inace sacinjena iskljucivo od “satrapa”( vojnika) kojima je oduzeto pravo da ni na koji nacin ne smeju da mu se suprostave vec su odluke na odborima iskljucivo jednoglasne (Iliceva demokratija)…..

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.