Spektakularna akcija policije: 205 kg droge pronađeno među pasuljom u selu Baljkovac!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Iza hapšenja  Z.D. (61)  iz Kragujevca  zbog postojanja osnova sumnje da je proizvodio i prodavao drogu- krije se spektuakularna akcija policije koja je okončana sa jednom od najvećih zaplena poslednjih godina u Šumadiji. Droga pronađena u njivi gde je posađen pasulj i kukuruz

Policija je saopštila da je prilikom pretresa porodične kuće i imanja osumnjičenog pronašla zasad sa oko 205 kilograma marihuane!

Osumnjičeni Z.D. je vrlo vešto gajio i prodavao drogu. Prema rečima njegovih komšija niko nije ni pretpostavio da se bavi poslovima koje imaju dosluha sa kriminalom. Sa druge strane, istragom je utvrđeno da se radi o izuzetno inteligentnom čoveku koji su upravo samo bavio proizvodnjom i prodajom droge.

Vešto sakrivena droga koja je pronađena

-On je u početku gajio manje količine. Od zarađenih para je napravio kuću, vozio osrednji auto, nije se eksponirao. Drogu je gajio u njivi gde je zasadio pasulj i kukuruz. Jednostavno našao je rešenje da prirodno kamuflira rast indijske konoplje- kaže naš sagovornik upoznat sa istragom.

A koliko je bio vešt govori i činjenica da su pored zasada svakodnevno prolazile komšije.

-Vremenom je posao počeo da se širi i napravio je mrežu. Tako je policija i došla do njega. Isprva su  primetili drugog dilera sa manjom količinom i pratili su put droge.  Otkrili su da iza mreže stoji Z.D iz sela Baljkovac koje je desetak kilometara udaljeno od Kragujevca- saznaje ucentar.rs

Osumnjičenom Z.D. je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar