Spiskali 18 miliona na FK gde je predsednica Marija Preković!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

U krivičnoj prijavi koja je podneta protiv Bojana Radovića, predsednika opštine Aranđelovac i Marije Preković, njegove savetnice i predsednika FK „Šumadija“ kaže se da je ovaj klub prošle godine potrošio rekordnih 18 miliona dinara!

Marija Preković obznanila je nedavno da je na svom FB profilu da je dobila posao u državnom preduzeću „Koridori Srbije“. Reč je o osobi koju, kao što smo pisali od 2015.godine, prate skandali- a u poslednje vreme u srpskoj javnosti pojavljivale su se njene obnažene fotografije i video klipovi u stilu srspkih starleta.

Tamošnja udruženja građana „Pavle Bakić“ i „Novi put“ tvrde u prijavi Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu- Odeljenje za suzbijanje korpucije da je iz budžeta opštine Aranđelovac nezakonito na račun kluba uplaćeno  3 654 658, 00 dinara.

Predsednik opštine Radović i istaknuti kadar Marija Preković u krivičnoj prijavi sumnjiče se za zloupotrebu službenog položaja, nesavestan rad u službi, nenamensko trošenje sredstava, trgovina uticajem i protivzakonita naplata i isplata.

Sredstva su potrošena za rad FK „Šumadija“ koji se u tom trenutku nalazio na poslednjem mestu Treće srpske lige-grupe Zapad!

ucentar.rs


funkcionerka SNS iz Aranđelovca NAPRED(N)OVALA do Koridora!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar