Moraju da pričaju o sudaru pijanog pastorka narodnog poslanika!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije poništio rešenje Opštinske uprave opštine Aranđelovac kojim je opštinsko rukovodstvo izbeglo da dostavi tražene odgovore vlasniku portala estvarnost.rs vezano za saobraćajnu nesreću kada je u maju ove godine pastorak narodnog poslanika Mikice Milojevića slupao opštinski automobil.

 

Slupani opštinski automobil

„Dakle, i u slučaju ševrolet-afere nadležni republički organ je utvrdio nezakonito postupanje opštine Aranđelovac, u kojoj rukovodstvo smatra da može da radi šta hoće i da za posledice nezakonitog rada nikome, ne samo ne odgovora, već da ne mora nikoga ni da obavesti šta se dogodilo i ko je kriv za nezakonito postupanje. Čak su i na traženje Poverenika predstavnici opštine Aranđelovac, u odgovoru na žalbu Dragana Todorovića, napisali 5. avgusta ove godine kako se opština Aranđelovac ne bavi pisanjem „političkih pamlfleta“, čime su mogli samo da pomognu Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije da shvati s kim ima posla i da poništi njihovo prvostepeno rešenje, te im naloži da u roku od 15 dana dostave sve tražene odgovore Draganu Todoroviću“, saopštila je redakcija portala.

Da podsetimo, u događaju koji su prećutili svi nacionalni mediji, pijani pastorak narodnog poslanika  Mikice Milojevića, sa opštinskim autom u jutranjim satima izazvao je saobraćajnu nesreću. Slupao je dva automobila.

Iz opštine, čiji je prvi čovek predsednik Bojan Radović, za koga se u gradu pod Bukuljom tvrdi da je rođak narodnog poslanika- niko se nije oglasio povodom skandala.

ucentar.rsSKANDAL: Marko Ristović, žrtva saobraćajke koju je pijan izazvao posinak poslanika SNS : „Pretili su mi“!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar