Nova jesenja programska šema na RTK

Program Televizije Kragujevac ove jeseni obogaćen je novim autorskim emisijama, zabavnim i serijskim programom, direktnim prenosima utakmica kragujevačkih sportista, a lokalne vesti i informacije ostaju prioritet u konceptu naše programske šeme. U novoj sezoni očekuju vas aktuelne teme, edukativni sadržaji, ljudske priče, reporteri na licu mesta, važni događaji i zanimljivi sagovornici, saopštili su iz ove medijske kuće.

„Takođe i dve nove emisije u našoj produkciji, „Hronika regiona“ i emisija o zdravstvenim radnicima “Pod Hipokratovom zakletvom“. Više od dve decenije Televizija Kragujevac uspeva da zadrži pažnju gledalaca. Na „male ekrane“ širom Šumadije, ali i cele Srbije, preko SBB D3 i MTS platforme, donosimo tačne i proverene informacije iz Kragujevca, ali i gradova Šumadijskog okruga“- kažu u telelviziji.

Uigran tim od 20-ak ljudi, svakodnevno stvara program koji se emituje 24 sata dnevno.

Emisije uživo, uključenja reportera sa terena, bogat kulturno-umetnički i serijski program, autorske emisije od kojih su neke u trećoj deceniji emitovanja, predstavljaju osnovu i jesenje šeme.

 

„Ove jeseni fokus stavljamo i na sport u Kragujevcu, pa će gledaoci biti u prilici da prate gotovo sve utakmice kragujevačkih klubova uživo, a retrospektivu svih sportskih dešavanja u Sportskoj hronici ponedeljkom od 20 časova i 30 minuta.

Svi članovi redakcije posvećeni su sadržaju emisije broj jedan na programu Televizije Kragujevac – Hronika u 19 i 22 sata“- ističe se u  ovom prilogu.

Interesantno je da je rekordna posećenost sajta Radio-televizije Kragujevac zabeležena tokom epidemije korona virusa i vanrednog stanja.

„Poseta sajtu je, rekordnom roku, porasla za čak 100 hiljada, a u jednom trenutku se i utrostručila. U našu redakciju, nakon ukidanja vanrednog stanja stiže i priznanje Kapetan Miša Anastasijević. Sa novom programskom šemom, znatno većom publikom i uverenjem da sve što radimo ima smisla, ali i da naš doprinos i rad građani i stručna javnost prepoznaju i vrednuju, nastavljamo da na putem „malih ekrana“, u vaše domove donosimo prave informacije i dobro raspoloženje“, kaže se u saopštenju RTK 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.