Za građane skuplje grejanje u Kragujevcu!?

Ukoliko odobri gradska vlada  domaćinstva u centralnom gradu Šumadije ove zime platiće skuplje grejanje, dok bi  za poslovne prostore  grejanje moglo biti jeftinijie. „Energetika Kragujevac“ je gradskoj vladi podnela zahtev za korekciju cene daljinskog grejanja. U kragujevačkoj toplani smatraju da je korekcija cenovnika potrebna, jer se cene nisu menjale od 2013. godine.

Grejna sezona u Kragujevcu zvanično počinje 15. oktobra, ali u zavisnosti od temperature u večernjim satima, koja treba da bude niža od 12 stepeni Celzijusa, može početi i kasnije, javlja RTK.

Radovi na remontu instalacija u Erdogliji, Aerodromu i u samom centru grada, kao i popravka dotrajalog cevovoda i proširenje kapaciteta za potrebe novih korisnika, privode se kraju. Energenata za oko 23 hiljade korisnika u Kragujevcu ima dovoljno, tvrde u Energetici.

ucentar.rs2 Comments

 1. Zoran
  28/09/2020 - 7:58 am

  Samo treba po sirotinji raji… dok ustane kuka i motika…
  Sve javne firme svoju partijsku prebukiranost resavaju tako sto sirotinji raji namecu vece poreze. kad vec placamo najskuplju vodu u Srbiji zasto da ne placamo i najskuplje grejanje?
  „nisu oni krivi sto se grejemo kao pre 100 god. Sto bi oni morali da prate nove tehnologije? Ugalj i cepaj…“

  Reply
 2. Milos
  28/09/2020 - 11:50 am

  Minimalac je od nove godine bio dogovoren da se poveca na 37.000, ali zbog korone povecan je samo na 32.200, jer kazu da gradjani moraju da imaju obzira zbog ovakve situacije. Da li sada grad ima obzira prema gradjanima???? Ulica je jedino resenje, svi smo svedoci toga.

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.