Ne zaboravimo: mesec dana porodica Jašović je na ulici! (uznemirujući snimak)

„Mesec dana je prošlo od bespravnog i brutalnog iseljenja moje porodice. Nećemo dozvoliti da zaboravite. Ovo se desilo u našem gradu. Na našem mestu je mogao da bude bilo ko. I dalje se niko nije oglasio sem ponekih medija i dobrih ljudi. Dokle će ljudi okretati glavu?“- pita se 24-godišnja Teodora, kćerka ratnog veterana sa Kosmeta Gradimira Jašovića.

Nije se setio ni da pozove sugrađane: Bojan Radović

Privatni izvršitelj Vidoje Stojković u pratnji 30 policajaca izbacio je ovu porodicu na ulicu u događaju koji je potresao sprsku javnost. Gradimir je dijabetičar koji četiri puta dnevno mora da prima insulin. Uhapšen je sa kćerkom i rodbinom, a policija ga je bosog i vezanog sprovodila kroz grad do stanice. Na ulici su se našli i njegovi stari roditelji

Za njih je trebalo preko 30 policajaca: porodica Jašović

– Hapsili su nas i tukli, na ženske članove moje porodice nasrnulo je po 4 policajaca muškog pola, a mene, Gradimira Jašovića, čim sam se pojavio na vratima, oborili su na zemlju, svezali i vodili aranđelovačkim ulicama do pritvora pešice kao najozloglašenijeg kriminalca. U policiji su me držali jedno vreme svezanog, bez vode i lekova iako sam teški dijabetičar, četiri puta dnevno primam insulin i teški sam srčani bolesnik, niko mi nije dozvolio da pozovem advokata…“- ističe Jašović u pismu zaštitniku građana.

Predsednik opštine Bojan Radović nije našao za shodno ni da pozove porodicu koja je doživela poniženje i brutalnost u Aranđelovcu.

ucentar.rsIzbacivanje porodice Jašović (uznemirujuće)

❗❗❗Pripadnici PU Aranđelovac u asistenciji izvršiteljima koji izbacuju ljude na ulicu. Napomena: Uznemirujući sadržaj.❗❗❗

Posted by Srbija protiv Javnih izvršitelja on Петак, 28. август 2020.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.