Opština je pozvala da predaje sutra osnovcima!?

Opština Mladenovac pozvala je influenserku i popularnu tiktokerku Saru Damnjanović da petog oktobra poseti mladenovačke osnovne škole i učenicima od petog do osmog razreda odgovori na njihova PITANJA, piše portal nova.rs
Osim što je osvojila titulu Miss Asia Global 2019. i što se zna da je studentkinja ekonomije, višestruka šampionka Balkana i Evrope u tekvondu i influenserka, važno je znati i da Sara može na štiklama nogom da podigne i spusti rampu, što je pokazala u jednom videu.
Mladenovački đaci će sigurno imati pregršt pitanja za nju. I baš oko toga se povela polemika na Fejsbuku.

“Saru znam lično i devojka je skroz ok, veoma lepo vaspitana i kulturna, svetski je poznata, i ja sam mnogo pametnih stvari o online marketingu naučio od nje. Sara je šampion u Taekwondu. To je sport u kom ima malo para osim ako se ti sam ne iscimaš da kreiraš neki svoj imidž. Ona je iskoristila društvene mreže da prikaže svoje talente za fudbal i baratanje nogama generalno. Onda su je kontaktirali sponzori i sada tako zarađuje, a sprema i svoj brend kao sledeći nivo. Jako dobra priča o preduzetništvu. Naravno, ljudi vide njene slike u bikiniju i jedino to komentarišu. E sad, da li je deci to potrebno? Ja mislim da jeste, potrebno je da imaju i ceo predmet o preduzetništvu i marketingu jer ta deca će živeti u 100% digitalnom dobu. Neka devojčica može da vidi njen primer i da sutra i ona namesti sebi lep život – putuje po svetu gde god poželi i da sama zaradjuje tako da može da kupi šta god poželi”, piše Istok Pavlović.

NOVA. RS 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.