Ovo je uhapšeni diler iz Aranđelovca! Dugo je praćen, menjao i prezime!

Uhapšeni diler iskusnim policajcima ipak nije mogao na kraju da pobegne, iako je vešto skrivao drogu, identitet, menjao stanove uhapšen je na delu i sa „robom“ 

Iako je odavno postao bezbednosno interesantan, J.D  (28) iz Aranđelovca je uvek do sadauspevao za dlaku da umakne inspektorima… Vešto se krio duže vreme, boravio na raznim adresama i imao fiktivnu prijavu prebivališta.
-Da bi zavarao trag policiji J.D. je čak i prezime promenio, ali upornost i znanje iskusnih inspektora koji su učetvovali u ovoj akciji  su na kraju došle do izražaja i on je uhapšen sa robom- priča naš izvor iz MUP-a. Kada su sinoć u kasnim satima  zaustavili sivi „alfa romeo“ i zatekli J.D na mestu vozača znali su da će to biti kruna dugog i teškog operativnog rada. Pregledom vozila, u kaseti pored menjaca, pronađeno je 202,2 grama heroina.
Nakon toga izvršen je i pretres stana i drugih prostorija po naredbi Osnovnog suda u Arandjelovcu. U dobro sakrivenim bunkerima- u kofama pronađeno je i  3 kilograma i 738 grama amfetamina i 4,55 grama kokaina.
Ovo je drugi značajniji uspeh pripadnika MUP iz Kragujevca u hapšenju dilera droge. Nedavno je, da podsetimo u akciji zabelena rekordna zaplena više od 100 kilograma marihuane, takođe na području Arandjelovca.
ucentar.rs


Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.