Ovo je uhapšeni diler iz Aranđelovca! Dugo je praćen, menjao i prezime!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Uhapšeni diler iskusnim policajcima ipak nije mogao na kraju da pobegne, iako je vešto skrivao drogu, identitet, menjao stanove uhapšen je na delu i sa „robom“ 

Iako je odavno postao bezbednosno interesantan, J.D  (28) iz Aranđelovca je uvek do sadauspevao za dlaku da umakne inspektorima… Vešto se krio duže vreme, boravio na raznim adresama i imao fiktivnu prijavu prebivališta.
-Da bi zavarao trag policiji J.D. je čak i prezime promenio, ali upornost i znanje iskusnih inspektora koji su učetvovali u ovoj akciji  su na kraju došle do izražaja i on je uhapšen sa robom- priča naš izvor iz MUP-a. Kada su sinoć u kasnim satima  zaustavili sivi „alfa romeo“ i zatekli J.D na mestu vozača znali su da će to biti kruna dugog i teškog operativnog rada. Pregledom vozila, u kaseti pored menjaca, pronađeno je 202,2 grama heroina.
Nakon toga izvršen je i pretres stana i drugih prostorija po naredbi Osnovnog suda u Arandjelovcu. U dobro sakrivenim bunkerima- u kofama pronađeno je i  3 kilograma i 738 grama amfetamina i 4,55 grama kokaina.
Ovo je drugi značajniji uspeh pripadnika MUP iz Kragujevca u hapšenju dilera droge. Nedavno je, da podsetimo u akciji zabelena rekordna zaplena više od 100 kilograma marihuane, takođe na području Arandjelovca.
ucentar.rs


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar